Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ті хто зараз радіє,мають плакати!

2012-10-21 00:23 Не грає Динамо,той і збірна не грає,щей Дніпро програвати почав.Зараз реально видно що після Євро команда ...

Не грає Динамо,той і збірна не грає,щей Дніпро програвати почав.Зараз реально видно що після Євро команда Динамо яка цементувала основу збірній України своїми гравцями котиться в низ а гравці збірної немають форми зато мають дуже втомлений вигляд.Ну щож Металіст і Шахтьор красавці що будемо хвалити їх?

А що буде як Суркіс приміром плюне на всьо і або продасть комусь команду,або й сам піде шляхом Шахтьора тупо набере кучу латинусів щоб ті і за збірні не грали і щоб Динамо у Єврокубки виходило аби там якісь очки добути і бабло заробити? Про збірну ми тоді взагалі можемо забути!

Так вину з себе ніхто не зніматиме,але у Динамо пішла ланцюгова реакція :після євро стали виключатися гравці Динамо які грали за збірну,пішов тренер,прийшов інший,але здоров*я підвело і не відомо коли повернеться.в команді через постійні не вдачі почались спори між гравцями,з зовні критика переросла у цькування команди,команда лишившись всього і навіть трибуни спорожніли,отримала психологічний надлом, зараз усе буде лише гірше і як вони будуть з цего всього виходити ніхто зараз не скаже.

Ну а щож Шахтьор? Ну вони себе добре хвалять але на мою думку аж дуже вони в небесах літають,то що Шахтьор вміє грати до першого серйозного бар*єру це ми знаємо но покищо цей бар*єр вони не знайшли але так довго це не триватиме і всеодно їх хтось розгромить можливо Челсі.Але суть в іншому зараз Динамо з раною в груді а шакали рвуть на шматки і уявляють себе львами царями звірів. І що як Суркіс дивлячись на усе це не витерпить і продасть на...ир Ярмоленка Гусєва Гармаша Мілевського,щоб не витрачати сил на збірну а нащо йому такі проблеми? Набере мля Латинський футбол нехай атакують а Українців як шахтьор такі і Динамо у захист поставить у буде іноді тасувати ними(вон Люльку ще витягне і буде ліміт виконаний!)А ми вболівальники усі будемо радіти і язик ломати аби запам*ятати фамілію латинських героїв  які обіграють інших латинців - ото радісно нам буде...

Всі хотіли конкурентний чемпіонат вот ми його й отримали але практику і виховання даємо гравцям інших збірних і плотимо їм гроші щоб нам тут топтали травичку зелену,а може не треба було так тратитись,а може замість покупки гравців нам просто треба було купити трансляцію Бразильського або аргентинського чемпіонатів і боліли б хто за Ботафого хто за крузейро і так далі?

Ахметов які гастролі давав -концерти в своїх інтерв*ю але то було раніше до поки Суркіса не скинув,але добившись цього тепер сам не знає як керувати і з ким йому тепер воювати,сидить гад на трибунах а сам темний як туча тай язик в жопі,а чо так? Вийди скажи щось,ні сидить і мовчить! А я так скажу потопити Динамо-потопили а що від цього отримали?Динамо було сильним гравцем,а хто тепер сильним буде? Хто зможе так як Динамо?Що буде робити Збірна без Динамо,де їй гравців брати,хто їх дасть:Шахтьор Металіст чи може Ахметов купить?

Незнаю як усе буде але хотілось б мені щоб Суркісу вистачило терпіння щоб команда не розлетілась, щоб за зиму гравці перепочили і на зимових зборах в усіх напрямках підтягнулись,щоб згуртовались і стали б конкурентною командою і щоб примножили Українських гравців,бо сьогодні я завідую білорусам що у них є БАТЕ. Щоб Динамо по зимі помстились усім чотирьом обідчикам і виграти у Шахтьора Дніпра і Металіста, запитаєте хто четвертий? Четвертий це має бути один з фарм клубів Шахтаря,а з подачі Динамо щоб той вилитів у нужчу лігу,бо щось забагато тут фармів!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.10.2012, 00:23
21.10.2012, 00:23
121299 0
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть