Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перший попередній етап Кубка України: тріумф господарів і трагедія хмельничан

2009-07-21 11:17 18 липня відбулися матчі першого попереднього етапу Кубка України. Треба відзначити, що в усіх шести поєдинках, ...

18 липня відбулися матчі першого попереднього етапу Кубка України.

Треба відзначити, що в усіх шести поєдинках, що відбулися, перемогу одержали господарі поля. Найважчу з них здобув криворізький «Гірник». В своєрідному дербі з «Дніпром-75» ця команда вирвала перемогу тільки в серії післяматчевих пенальті.

Три матчі першого попереднього етапу через різні обставини не відбулися. Так, гра «Титан» Донецьк – «Єдність» Плиски не була зіграна через те, що донецьку команду було знято зі змагань через фінансові труднощі.

Інша донецька команда – «Олімпік» – не виїхала до Моршина. Її представники пояснили такий крок тим, що персонал клубу задіяний в підготовці та проведенні в Донецьку чемпіонату Європи U-19, через що у «Олімпіка» не було змоги організувати виїзд команди належним чином.

Гра «Ірпінь» Гореничі – «Динамо» Хмельницький не відбулася через найстрашніший випадок. Автобус із командою гостей, що прямував на гру, попав у ДТП поблизу Летичева, що на Хмельниччині.

Від зіткнення з автомобілем «Газель» постраждали майже всі гравці команди. Двоє з них – Сергій Якубовський та Ігор Шолін – знаходяться у вкрай тяжкому стані. Півзахиснику «Динамо» Андрію Лемішевському зроблено операцію на очах, але, за висновками лікарів, потрібно зробити ще як мінімум одну. Сьогодні, 20 липня, решта гравців хмельницької команди пройдуть медичний огляд в обласній поліклініці МВС. Адміністрація ПФЛ бажає всім постраждалим якнайскорішого одужання.

Після трагедії, що сталася, футболісти і тренерський штаб «Динамо» Хмельницький знаходяться у шоковому стані. Через це найбільш ймовірним варіантом є зняття команди з кубкового змагання.

Жеребкування другого попереднього етапу розіграшу Кубку України відбудеться у середу, 22 липня, о 12:00 в приміщенні ПФЛ.

Моршин - Олімпік (не відбувся)

МФК Миколаїв - Олком 3:0

Верес - Гірник-Cпорт 2:0

Титан - Єдність (не відбувся)

Бастіон - Кремінь 2:1

Ірпінь - Динамо (не відбувся)

Суми - Буковина 2:1

Гірник - Дніпро-75 2:2 (3:1 п.п.)

Шахтар - Рось 1:0

ПФЛ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.07.2009, 11:17
21.07.2009, 11:17
12130 1 JARIK
eugeniy70
Автор:
(eugeniy70)
Статус:
Начинающий писатель (53 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть