Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зовсім не весело

2012-10-21 18:32 Чим далі - тим світло в кінці тунелю все гаснее(((Усі голи ---Власні помилки! Перший "вольяжно" обрізався ...

Чим далі - тим світло в кінці тунелю все гаснее(((

Усі голи ---Власні помилки! Перший "вольяжно" обрізався Раффаель(як на мене, один з перших на виліт взимку)+невдала гра захисників. Другий гол - недолуга гра Тайвоб що доводить, при грі з сильним противником нігерієць грає на низькому рівні! Третій гол - дурна втрата м"яча від "ніякого" втомленого Ярмоли і спостерігання захисників!



Михалик починає стабільно показувати жахливу гру!!! Стабільно! Практично пів року!
Проблема в Форварді! Не має альтернативи в Брауна - а його гра заслуговує на заміну ще в першому таймі - програв всю боротьбу + майже завжди отримував пас спиною до ворітб без жодної загрози!

Раніше такі голи, які забили харків"яни були торговою маркою Динамо! Та ще в період Шацького і Белькевича -ривків і виходів один на один було безліч! А зараз форвард приймає м"яч на місці і спиною до воріт!

Ярмоленко --надто перехвалений і захвалений мільйонами доларів перестав бути сильним гравцем! Таке відчуття, що його впевненість давно пройшла і всі бездумні старання в центрі і глухо на фланзі ніякої гостроти не несуть, втрачає сили і все одно віддає пас назад! Можна відмітити, що цим зловживає вся команда! Ніхто не бере гру на себе, ніхто не тяне команду -скидують відповідальність на ближнього!
 Давня проблема і в командній грі, після пасу на фланг,наприклад, в епізоді приймають участь  2-3
- гравці! Інші стоять і дивляться! Як можна таким чином забивати голи?????? Що їм взагалі тренери розказують? Чи гравці просто не виконують те, що треба?

А гра в захисті ---це щось! Суперникам лиш слід чекати на помилки наших захисників, бо ті їх роблять в кожному матчі!

Нас чекає Порту - які можуть явно вказати на всі наші слабкі сторони! Португальці сильні командно і завжди стабільні! Якщо наші не зіграють на 120-130% то можуть напропускати більше ніж від ПСЖ! В такому стані - можна грати лише від оборони і то, якщо вона буде організована!

Зараз хочеться думати вже про зимове міжсезоння, але попереду ще багато важливих матчів!
П.С.
Цікаво на скільки десятків тисяч доларів оштрафують стадіон, після вчорашніх фаєрів, петард і суддя ТРИ ДВА РАС. Зараз ФФУ на цьому тільки кайф буде отримувати! Даєте повод познущатись над Суркісом! І замість того, щоб показувати факи людям(не обов"язково болільникам), що покидали матч після 3-ого голу, краще б підтримали команду!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.10.2012, 18:32
Oler
Автор:
(Oler)
Статус:
Эксперт (13611 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть