Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

C открытой тренировки

2009-07-22 13:38 Нападник "Динамо" та збірної України Артем Мілевський не заявляв про зневажливе ставлення до української мови. Про ...

Нападник "Динамо" та збірної України Артем Мілевський не заявляв про зневажливе ставлення до української мови. Про це головний тренер київського клубу Валерій Газзаєв заявив на відкритому тренуванні, повідомляє кореспондент "Чемпіона".
"Я на цю тему говорив, його просто неправильно зрозуміли журналісти. Він хотів сказати: "Я люблю дивитися фільми англійською мовою". Я хотів би, щоб усі правильно зрозуміли - він ставиться із великою повагою, це гравець, який сьогодні лідер і капітан провідної команди країни. Тому кожне його слово сприймається журналістами по-різному, а надто такими, котрі не хочуть оцінити слова Мілевського правильно", - сказав російський фахівець.
За словами Газзаєва, не було жодної потреби у персональній розмові із Мілевським. "Це не було потрібно, він цього не казав".

Нападник київського "Динамо" Артем Мілевський, який нещодавно заявив, що йому смішно дивитися кіно українською, пояснив свої слова тим, що не зовсім розуміє державної мови. "Може я не так висловився або мене не зрозуміли. Просто я не зовсім розумію українську мову, а всі написали, що ледь не хочу розколоти Україну. Що стосується слів (гімну України - авт.) - я слова знав ще у шістнадцять років, коли вчився у Яковенка. Тому нехай ніхто не ображається", - наводить слова Мілевського кореспондент "Чемпіона".
За інформацією нападника, жодних розмов на цю тему із головним тренером команди Валерієм Газзаєвим не буде.
Також Мілевський сказав, що капітанство у команді для нього неочікуване.
"Не думав, що стану капітаном. Постійно був впевненим в собі та у Сашку (Алієву - авт.), що рано чи пізно це все завершиться, ці всі розмови, у ми будемо грати в основному складі", - додав футболіст, коментуючи свої та Алєіва проблеми із дисципліною, якими гравці славилися раніше.
"Вправи виконую одним з перших. Більше став спілкуватися із друзями по команді, обговорювати питання, що виникають. Те що капітан, звичайно, відчувається", - сказав Мілевський.

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв не знав, що керівник наукової групи клубу Олег Базилевич буде на базі під час тактичного тренування команди. Про це наставник киян розповів на відкритому тренуванні, повідомляє кореспондент "Чемпіона".
Нагадаємо, Базилевича не пустили на базу адміністратори клубу.
"З великою повагою завжди ставився до Олега Петровича (Базилевича - авт.), з великою увагою дивився за його роботою. Але саме у цей день у нас було тактичне заняття, ми відпрацьовували стандартні положення, тактику. Природно, я попросив, щоб ніхто не був присутній у цей день на тренуванні. І все. Я навіть не знав, що він буде на базі", - сказав Газзаєв.

Київське "Динамо" не буде купувати воротаря через травму Олександра Рибки та Станіслава Богуша.
Про це на відкритому тренуванні киян заявив головний тренер команди Валерій Газзаєв. "У суботу в матчі проти "Таврії" запасним воротарем буде Роман Загладько", - сказав він.
Як повідомляє кореспондент "Чемпіона", фахівець також не буде вертати з "Оболоні"  Дениса Бойка.
Водночас, за інформацією наставника "Динамо", Станіслав Богуш у найближчі пару днів приступить до тренувань у загальній групі.

Нападники київського "Динамо" Артем Мілевський та Гільєрме у наступному матчі можуть зіграти разом у нападі команди.

Про це на відкритому тренуванні у Конча-Заспі заявив головний тренер киян Валерій Газзаєв.

"При схемі 4-3-3 Мілевський та Гільєрме можуть зіграти разом. Для цього тренер має поставити їх у склад", - наводить слова фахівця кореспондент "Чемпіона".

"У нас на позиції центрального форварда можуть зіграти і Кравець, і Гільєрме, і Мілевський. Тому нам необхідно у кожній грі вносити мінімальні тактичні зміни. Чи то буде з самого початку гри, чи під час матчу, коли це буде крайнє необхідно. У нас є чудові гравці, які можуть грати у складі будь-якої команди, але є 11 чоловік, яких визначає тренер у конкретному матчі. Тут є момент конкуренції", - додав він.

Газзаєв також підтвердив, що може зіграти за схемою 4-4-2. "Все може бути. Під час матчу будь-яка схема трансформується. Залежно від атакувальних, захисних дій, розвитку атаки в центральній зоні. У кожного гравця є індивідуальні тактичні функції, які він виконує при атаці і при обороні", - наголосив тренер чемпіонів України.

чемпион

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.07.2009, 13:38
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11217 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть