Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Найкурйозніші симуляції в історії футболу

2012-10-25 17:36 Футбол не балет? Це чоловіча гра? Ось Вам п'ятірку футболістів, які готові із цим посперечатися. 5-е ...

Футбол не балет? Це чоловіча гра? Ось Вам п'ятірку футболістів, які готові із цим посперечатися.

5-е місце. Рівадло. "Падший ангел”
Сцена: Бразилія - Туречччина, ЧС-2002.


Самовідданий професіонал, яким багато запам'ятали Рівалдо, трохи зіпсував бездоганну репутацію в кінці поєдинку з Туреччиною.

Рівалдо йшов подавати кутовий, а Хакан Унсал послав м'яч у напрямку бразильця і потрапив йому в стегно. Рівалдо схопився за обличчя і став зображати пекельні конвульсії, а суддя, прогавивши епізод, виписав турку червону картку.

 

 

4-е місце. Кріштіану Роналду. "Майстер".
Сцена: Німеччина - Португалія, ЧС-2006. 


Португальський півзахисник “Реала” заслуговує потрапити до цього рейтингу навіть не за конкретний епізод, а за сукупністю заслуг. Падіння при найменшому торканні з боку суперника і жалібний прохальний погляд у бік арбітра стали візитною карткою цього, безумовно, великого футболіста. Але найяскравішим моментом акторської кар'єри Роналду можна сміливо вважати "бронзовий матч” на чемпіонаті світу в Німеччині. Феєричний політ після нешкідливого підкату виглядав комічно, але ще смішніше було те, що Кріштіану встиг подивитися на суддю, ще не приземлившись на землю.

 

 

3-е місце. Норберт Майєр і Альберт Штрайт. "Комедійний дует".
Сцена: "Дуйсбург" - "Кельн", 2005 рік.


Під час матчу тренер “Дуйсбурга” Норберт Майєр став сперечатися з гравцем "цапів” Альбертом Штрайтом. Між футболістом і тренером йшла розмова на підвищених тонах, але раптом Майєр раптово звалився на землю, розкинувши руки, немов підстрелена мисливцем дичина. Штрайт постояв у подиві кілька секунд, але потім швидко зметикував що до чого і звалився на газон, як убитий інфарктом. Футболістові це не допомогло, і він побачив перед собою “червоне світло” від арбітра, а підступний тренер залишився безкарним.

 

 

2-е місце. Кнут Фостерволд. "Який актор гине ...".
Сцена "Мельде” (Норвегія), 2002 рік.


Симулювати можна навіть стоячи на самоті. Цю гіпотезу блискуче довів норвежець Кнут Фостерволд, заробивши червону картку для суперника, який стояв у кількох метрах від чудо-актора. Норвежець несподівано гепнувся об землю, при цьому ефектно перекинувши голову, і зробив вигляд, ніби то отримав удар в обличчя відразу від обох братів Кличків. Норвезьке телебачення назвало Фостерволда "найжахливішим симулянтом в світі”, а епічність падіння норвежця стало настільки популярним у народі, що деякі футболісти навіть стали розігрувати цю сценку в святкуванні голів.

 

 

1-е місце. Хорхе Рохас. "Андський кондор проти летючих файєрів".
Сцена: Бразилія - Чилі, 1989 рік.


Цей епізод увійшов в історію футболу під гучною назвою "падіння андского кондора”. Відбірковий матч до італійського Мундіалю, переповнена "Маракана”, емоції вирують через край ... Раптом з трибун у карний майданчик гостей падає сигнальна ракета. Коли дим розвіявся, глядачі побачили лежачого голкіпера чилійців Хорхе Рохаса з закривавленим обличчям. Чилійці влаштували скандал і вимагали дискваліфікувати Бразилію, але експертиза показала, що вибух ракети не міг завдати пошкоджень такого характеру. У підсумку, Рохас зізнався, що сам порізав обличчя хірургічним скальпелем, який сховав у рукавичку в перерві матчу. "Андорскій кондор” отримав довічну дискваліфікацію, а збірна Чилі позбулася шансу потрапити на чемпіонат світу.

 

 

Ця тема невичерпна, і дана пятірка не претендує на остаточну...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.10.2012, 17:36
25.10.2012, 17:36
122054 2 serg_75, Zaporrogec
lex.89
Автор:
(lex.89)
Статус:
Начинающий писатель (100 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть