Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перспективи "Європейців".

2012-10-26 14:12     На що, в майбутньому, можуть сподіватися українські "Європейці"?      1. Шахтар. В своєму ...

    На що, в майбутньому, можуть сподіватися українські "Європейці"?

     1. Шахтар. В своєму чемпіонаті всі проблеми позаду. Окрім кращого свого стану, порівняно з усіма попередніми роками,  до такого становища призвели слабкість конкурентів.

      В Європі, теж, може пройти далеко, навіть до півфіналу.

Але й у групі пройдено, тільки, півдистанції, де може бути набрано й мінімум, тобто 1-2 очка. Але з групи, скоріше, вийде, хоча в плей-оф повесні буде значно  складніше.

    2.  Динамо. Сподіватися на чудо у нинішньому стані складно.  В чемпіонаті України, скоріше за все, друге місце при умові доброго стану Блохіна і не дуже глибокої перебудови. Металіст, незважаючи на виграш, не конкурент, та й виграш був випадковим. Якщо б гра була через 2-3 тури, його б не було. Дніпро не має стабільності і на комусь, обов*язково, зірветься.Луганськ не останній.

     В Європі на ЛЧ сил не вистачить. Третє місце і ЛЄ, де далеко, поки що, пройти не готові, до того ж весна не сприяє добрим результатам. Результат у ЛЄ треба ставити на друге місце. Основне - якісна перебудова.

   3. Дніпро. Третє місце у внутрішньому чемпіонаті. Про боротьбу з Динамо писав, Металіст - не конкурент ні по грі, ні по тренеру.

     В Європі, скоріше за все, вийдуть з групи. Але далеко не пройдуть. Слід підсилювати воротарську позицію і захист. Підсиляться - все одно класу недостатньо для великих перемог.

   4. Металіст. У нашому чемпіонаті, вперше, 4-ті. Якщо повернеться Куельо,можуть намагатися пройти і вище, без нього - ні з ким.

    В Європі минулорічний результат повторити буде складно, Девіча немає. Знову-таки, залежить від повернення Куельо. З групи в ЛЄ вийдуть, група слабка, далі все буде залежати від жереба.

     Все ж, ще раз про Динамо. Програна гра, все ж, додала оптимізму. Команда на вірному шляху і, якщо з Блохіним буде все гаразд, одужання може пройти скоріше, ніж передбачається багатьма. Будемо сподіватись!

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.10.2012, 14:12
26.10.2012, 14:12
122175 2 Nocha-v, Antikrot__Kiev
Kopna
Автор:
(Kopna)
Статус:
Начинающий писатель (167 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть