Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Найгучніші трансферні чутки тижня

2012-10-30 09:28 Джон Террі9746_john-terry.jpg

Джон Террі

9746_john-terry.jpg9746_john-terry.jpg



Слух, який підірвав футбольний світ, і він знову пов'язаний із захисником, який є легендою своєї команди. Винуватцем появи цього слуху став агент ФІФА Франсуа Гальярдо, який заявив наступне:

"Валенсія" дійсно веде переговори про перехід Террі, і я беру участь у цьому процесі. У Террі є проблеми в Англії, через які він не хоче залишатися в "Челсі". За останні два тижні відбулися дві зустрічі, на яких обговорювався можливий відхід Террі з "Челсі". "Валенсія", у свою чергу, вже запропонувала йому контракт на півтора року з можливістю продовження ще на сезон. Думаю, Джон погодиться".

Безперечно, проблем у Террі останнім часом навалом. Тільки от "Челсі" слова агента вже спростував, назвавши їх "нісенітницею". Поки що ситуація залишається заплутаною, і нам залишається тільки чекати, коли хоч сам Террі щось пояснить.

Ріо Фердінанд

8663_rio_ferdinand.jpg8663_rio_ferdinand.jpg


Не так давно проскочила новина про те, що керівництво "Манчестер Юнайтед" серйозно розмірковує про продовження контракту з Неманья Відічем, який все ніяк не може оговтатися від травми. Тепер же з'явилася чутка про можливе розставання з іншим центрдефом - Ріо Фердинандом, який свого часу утворював з сербом грізну пару в обороні.

Кажуть, що при переговорах про новий контракт між Фердинандом і керівництвом МЮ виникли ускладнення, і якщо вони не будуть усунені до кінця сезону, то захисник може покинути клуб. Першим на цю новину відреагував "Вест Хем" в особі головного тренера команди Сема Еллардайса:


"Якщо в кінці сезону він не отримає новий контракт і збереться покинути МЮ, то ми були б зацікавлені в його переході. За умови, що клуб збереже місце у прем'єр-лізі. Але все тут буде залежати від рішення Ріо. Якщо він захоче повернутися, то потрібно буде обговорити всі деталі. Можливо, в кінці кар'єри Ріо ​​захоче повернутися в Лондон, звідки він родом. Так роблять багато гравців. Ця обставина може стати перевагою для нас".


Жоау Моутіньо


1151_joao-moutinho.jpg1151_joao-moutinho.jpg


"Майже" новачок "Зеніта" Жоау Моутінью таки може покинути "Порту". Мабуть, час для цього настав. Раніше півзахисником цікавилися в "Тоттенхемі", але з фінансами у "шпор" зараз туговато, і суму в 22 мільйони фунтів вони не потягнули.

А ось хто може потягнути, так це, звичайно ж, ПСЖ. Фрако-арабські багатії готові без розмов виплатити за Моутінью 30 мільйонів фунтів, а самому гравцеві запропонувати зарплату в 150 тисяч фунтів на тиждень.

До слова, "Зеніт" ще може спробувати знову придбати португальця. Подейкують, що в Петербурзі побоюються можливого розставання з Ігорем Денисовим і готові повторити пропозицію ПСЖ". Вибір у такому випадку залишиться за самим Моутінью.

Кріштіану Роналду

4659_ronaldu.jpg4659_ronaldu.jpg


Ще один потужний слух, але поки що ніякої конкретики. В іспанській пресі з'явилися повідомлення, що в "Реалі" не дуже задоволені поведінкою головної зірки команди - Кріштіану Роналду. До того ж, керівництво клубу побоюється, що з часом португалець буде ставати все повільнішим, а якщо укладати новий довгостроковий контракт, то з фінансової точки зору це може виявитися невигідно.

Тому в "Королівському клубі" вирішили почекати. Якщо Роналду вирішить покинути "Реал", то керівництво має намір роздобути відразу двох зоряних гравців - Гарета Бейла з "Тоттенхема", а також Радамеля Фалькао з "Атлетіко".

Хесус Навас

1184_jesus_navas.jpg1184_jesus_navas.jpg


Ще одна історія з можливим непродовження контракту і появою в клубі нового гравця. На цей раз історія пов'язана з досить іменитим трикутником: "Арсенал", Тео Уолкотт і Хесус Навас.

Загалом, ви вже здогадалися. Уолкотт всерйоз роздумує над пролонгацією контракту зі своїм нинішнім клубом, і якщо півзахисник все ж захоче піти, то "Каноніри" кинуть всі сили на підписання лідера "Севільї" Хесуса Наваса.

У "Севільї", до слова, зараз далеко не все гладко у фінансовому плані. Крім Наваса клуб може розлучитися з іншим своїм провідним футболістом - Альваро Негредо, яким зацікавився "Тоттенхем". Ну а сам Навас в інтерв'ю недвозначно натякає, що не проти змінити клуб.

"У "Севільї" я всім задоволений, але якщо надійде пропозиція, я її розгляну. Я завжди хотів удосконалюватися".


Хав'єр Ернандес


0830_chicharito.jpg0830_chicharito.jpg


Зі своєю головною зіркою може розлучитися і мадридський "Атлетіко" (Фалькао), а тому в мадридському клубі вже перейнялися пошуком заміни.

Такою цілком може стати форвард "Манчестер Юнайтед" Хав'єр Ернандес, який все ніяк не стане твердим гравцем основи. При цьому талант у мексиканця, очевидно, є, і йому цілком під силу стати "новим Форланом" - тобто гравцем, який був змушений змінити МЮ на "Атлетіко" і виблискував там. Мабуть, так само думають і в стані "Матрацників".

В принципі, слух не виглядає примарним. Ернандес молодий і амбітний, він хоче грати, а в "Атлетіко" у разі відходу Фалькао йому нададуть багато ігрового часу. До того ж, мексиканцеві в іспанській першості буде досить просто адаптуватися.

Льюїс Холтбі

0796_holtby.jpg0796_holtby.jpg


Яскраво виблиснув на початку сезону півзахисник "Шальке" Льюїс Холтбі все ще користується попитом на трансферному ринку: раніше повідомлялося про те, що 22-річним гравцем зацікавилися в "Спартаку" і "Зеніті", а тепер хавбеком зацікавилися в "Ліверпулі".

Контракт Холтбі з "Шальке" закінчується в кінці року, і керівництво "Ліверпуля" має намір придбати футболіста в січні, коли стане ясно, чи захоче гравець продовжувати угоду з клубом.


Радамель Фалькао


3293_radamel-falcao.jpg3293_radamel-falcao.jpg


Нарешті, подробиці про Радамеля Фалькао і "Реал". Схоже, що "Вершкові" таки всерйоз націлилися на придбання колумбійця. Подейкують, що представники клубу вже вийшли на агента форварда Жорже Мендеша (який є агентом Моурінью, Роналду, Пепе та ін.). У свою чергу, агент повідомив, що з великою ймовірністю шляху Фалькао і "Атлетіко" розійдуться вже влітку 2013-го року.

Ходить чутка, що "Реал" заплатить за трансфер футболіста 55 мільйонів євро. У разі переходу колумбійця, "Королівський клуб" напевно розлучиться з нападаючим Карімом Бензема.

У той же час, активізувалися й інші претенденти на зоряного нападника. "Манчестер Сіті" спробує купити Фалькао вже в січні, а "Челсі" готовий запропонувати "Атлетіко" 60 мільйонів євро.


Давід Вілья


3881_davidvilla.jpg3881_davidvilla.jpg


Чутки про те, що Вілья може покинути "Барселону", стають все більш і більш конкретними. "Інтер" шукає форварда та роздирається між трьома варіантами: Маріо Балотеллі, Фернандо Льоренте і, власне, Давідом Вільєю.

Правда, переманити форварда в "Інтер" спробують тільки в кінці сезону. У зимове трансферне вікно зусилля клубу будуть зосереджені на покупці півзахисника бразильського "Корінтіанса" Пауліньо.
До слова, Вілья таки може опинитися в Італії. Кажуть, що футболістом "Барселони" зацікавилися в "Ювентус".

Іско

5597_isco.jpg5597_isco.jpg


Втім, "Барселона" збирається не тільки розлучатися з гравцями, а й купувати їх. Так, наприклад, у сфері інтересів каталонського клубу оселився відмінно грає в цьому сезоні півзахисник "Малаги" Іско. Тепер у 20-річного футболіста є три варіанти розвитку кар'єри.

Перший. Залишитися в "Малазі". Подейкують, що в клубі готові запропонувати новий контракт молодому таланту.

Другий. "Манчестер Сіті". Ходять чутки, що пріоритетною трансферною метою "городян" стане саме Іско, а не Фалькао.

Третій. "Барселона". Начебто, в каталонському клубі готові виплатити 21 мільйон євро відступних, прописаних у контракті Іско.

Швидше за все, з часом цих варіантів стане більше, якщо тільки футболіст продовжить грати на своєму рівні.

Луїш Нані

4181_nani.jpg4181_nani.jpg


Ще одна трансферна мильна опера, і, думається, що до зими вона нам встигне добряче набриднути. Нані зовсім скис в "Манчестер Юнайтед", втратив місце в основі, все ще не продовжив контракт і, здається, всерйоз має намір залишити клуб. У якості претендентів на футболіста називалися "Зеніт" і "Ювентус", а ось тепер в гонку включився "Мілан".

"Россонері" для початку мають намір гарненько поторгуватися. Замість потрібних 20-ти мільйонів "Мілан" готовий запропонувати тільки 12.

Марко Ройс

2631_marco_reus.jpg2631_marco_reus.jpg


Нарешті, днями стала відома сума відступних, прописана в контракті Марко Ройса. Футболіст, що прийшов в "Боруссію" з Дортмунда цього літа за 17 мільйонів євро, може піти, якщо за нього заплатять 35 мільйонів євро.

Тим часом, ходять чутки, що бадьорий старт Марко Ройса в цьому сезоні вразив босів мюнхенської "Баварії", які після закінчення сезону можуть заплатити необхідну суму за футболіста. Та й у мюнхенців буде час, щоб постежити за гравцем подовше.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2012, 09:28
30.10.2012, 09:28
122760 1 opachki
seroxa
Автор:
(seroxa)
Статус:
Опытный писатель (460 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть