Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Динамо" - трансферні чутки тижня

2012-10-30 11:08 Пропонуємо вам ознайомитись з усіма трансферними чутками навколо київського "Динамо", які "облетіли" інтернет впродовж останніх семи ...

Пропонуємо вам ознайомитись з усіма трансферними чутками навколо київського "Динамо", які "облетіли" інтернет впродовж останніх семи днів.

Худоб'як

Як розповів один з тренерів другої команди "Карпат", київське "Динамо" робило спроби придбати у львівського клубу півзахисника Ігоря Худоб'яка.

- Наш капітан Ігор Худоб'як свого часу визнавався кращим гравцем ліги, викликався в збірну, але після того, як президент "Карпат" відхилив пропозицію київського "Динамо" по ньому, хлопець не може знайти свою кращу форму, - цитує неназваного тренера Про Динамо Київ з посиланням на avaz.

ba.

Мехмеді

Адмір Мехмеді був придбаний на прохання уже колишнього тенера "Динамо" Юрія Сьоміна як супер-талант, а тепер виявився непотрібний команді й може залишити її, як колись Гільєрме та Андре. На поле він виходить на часто й не вражає своєю грою. А новий тренер Олег Блохін ставки не швейцарця не має наміру робити.

Водночас Мехмеді потрапив в сферу інтересів "Штутгарта". Важка травма Какау змусила босів "швабів" зайнятися пошуками заміни форварду. Потрапив у поле зору німецького клубу і швейцарський нападник київського "Динамо".

"Штутгарт" розглядає варіант з орендою Адміра на другу половину сезону і готовий зробити офіційну пропозицію "Динамо". Не виключено, що мова буде йти і про повноцінний трансфер.
Мехмеді поки не вдається завоювати місце в основному складі киян. Якщо Сьомін ще на нього розраховував, бо купував, то Блохін - малоймовірно. Тому варіант з переходом в "Штутгарт" виглядає цілком реальним. Раніше про зацікавленість швейцарцем також заявив "Лаціо".

Одразу ж в ЗМі з'явилась ще одна інформанція, наче Мехмеді в період зимового трансферного вікна може опинитися в "Евертоні".

Луан

Бразильський нападник Луан, який нині виступає у себе на батьківщині за клуб "Понте Прета", потрапив у сферу інтересів київського "Динамо". Його за якостями порівнюють з Андре, якого свого часу "Динамо" купило у "Сантоса" а потім ледве позбулося.

Як інформують бразильські ЗМІ, крім "Динамо", у послугах 22-річного форварда зацікавлені також італійські "Інтер" і "Болонья". Основним же претендентом на Луана є "Понте Прета", який орендував футболіста в іншого бразильського клубу - "Атлетіко Сорокабо", і тепер має намір викупити його трансфер.

Термін оренди Луана у "Понте Прета" завершується 31 грудня цього року. Права на футболіста розділені між його клубом - "Атлетіко Сорокабо" (70%) і менеджером гравця (30%), пише dynamo.kiev.ua.

Ярмоленко

Київське "Динамо" визначилося з ціною на свою головну зірку Андрія Ярмоленка. Повідомляється, що кияни готові продати Андрія до "Мілана" за 25 мільйонів євро.

За даними італійських ЗМІ "Мілан" така ціна не влаштовує і італійці будуть чекати до літа.

Алієв

Новоспечений наставник київського "Динамо" Олег Блохін має намір повернути взимку з оренди Олександра Алієва, який влітку з ініціативи Юрія Сьоміна був відправлений у "Дніпро".

Більш точніше про повернення Алієва можна буде сказати ближче до зимового трансферного вікна, але зараз можна точно стверджувати що бажання у Блохіна є і Олександр Алієв дуже потрібен "Динамо" для атакуючої схеми нового наставника.

Сато

Як повідомляє 4-4-2.com, київське "Динамо" проявляє зацікавленість в послугах 30-річного японського нападника Хісато Сато, котрий захищає кольори клубу "Санфречче Хіросіма".

За трансфер японця кияни можуть заплатити 3 млн. євро. Також повідомляється, що Сато веде перемовини з деякими англійськими клубами.

Б'янкі

Київське "Динамо" дійсно проявляє зацікавленість в послугах Роландо Б'янкі.

Про це розповів футбольний агент і брат гравця Ріккардо Б'янкі, пише Calciomercato.it.

"Є інтерес з боку київського "Динамо". Поїхати за кордон для Роландо не було б проблемою, адже він любить грати там, де його цінують. Однак на даний момент всі його думки пов'язані лише з "Торіно", - приводить слова агента fc-dinamo.kiev.ua

Натхо

"Рубін" запропонував півзахисникові збірної Ізраїлю Біберсу Натхо продовжити контракт з клубом до літа 2014 року з підвищенням зарплати. Дядько хавбека і його офіційний представник Халіл Натхо підтвердив ізраїльському спортивному каналу "Спорт 5" про те, що в середу "Рубін" зробив офіційну пропозицію футболістові про продовження угоди.

За твердженням ізраїльських джерел, в послугах футболіста зацікавлені ще як мінімум п'ять клубів: "Штутгарт", "Малага", "Мальорка", ЦСКА та київське "Динамо". Тим не менш теплі стосунки з головним тренером "Рубіна" Курбаном Бердиєвим, а також з гравцями і уболівальниками цілком можуть вплинути на вибір футболіста, і він вважатиме за краще залишитися в Казані.

- Ведуться переговори з приводу продовження контракту Біберса і пропорційного збільшення зарплати, - повідомив каналу "Спорт 5" Халіл Натхо. - У "Рубіні" Біберса високо цінують і зацікавлені в тому, щоб він залишився.

Нінкович

Півзахисник київського "Динамо" Мілошем Нінковичем став предметом полум'яного інтересу сербської "Црвени Звезди".

Згідно інформації Telegraaf.nl, "Црвена Звезда" вже давно зацікавлена в послугах двадцятисемилітнього півзахисника збірної Сербії. Футболіст, який не має постійного місця в основі київського "Динамо", може отримати контракт на два сезони в тому випадку, якщо погодиться піти на істотне зниження зарплати. Сторони розпочнуть переговори взимку.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2012, 11:08
30.10.2012, 11:08
122771 0
serdgoks
Автор:
(serdgoks)
Статус:
Читатель (19 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть