Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

АНДРІЙ ШЕВЧЕНКО: Я ЗАЛИШАЮСЯ У ПОЛІТИЦІ

2012-10-31 14:21 Андрій Шевченко заявляє, що йому небайдуже майбутнє України, тому він залишається у політиці та у команді ...

Андрій Шевченко заявляє, що йому небайдуже майбутнє України, тому він залишається у політиці та у команді партії "Україна – Вперед!". За його словами, вибори до українського парламенту для нього стали першим кроком у велику політику.

"Я об'їхав усю країну, спілкувався з тисячами людей, на власні очі побачив усі проблеми та труднощі, з якими стикається щодня більшість українців.

Хочу подякувати всім виборцям за довіру, за прагнення розділити з нами ініціативи з облаштування нової України. Мені небайдуже майбутнє країни. Тому я залишаюся у політиці та у команді "Україна – Вперед!", – сказав він.

Шевченко зазначив, що приймаючи рішення йти на вибори, партія "Україна – Вперед!" розуміла всі ризики, але була готова брати на себе політичну відповідальність. Тепер партія працюватиме над тим, щоб об'єднати всіх однодумців заради реальних змін у країні.

"Ми прийняли рішення йти на вибори, беручи на себе всі ризики, що випливають з цього. Ми готові брати на себе політичну відповідальність та боротися за зміну життя наших людей на краще без представництва в парламенті. Будемо працювати з людьми, об'єднуватися з однодумцями, співпрацювати з громадськими організаціями – заради реальних змін у країні. Україна буде рухатися вперед. Наші найважливіші перемоги ще попереду!", – зазначив Шевченко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.10.2012, 14:21
31.10.2012, 14:21
122938 0
Anat777
Статус:
Начинающий писатель (131 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть