Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Якщо клуб оштрафують, платитиме вболівальник"- віце-президент "Динамо"

2012-11-07 14:34 Вболівальник, який учора вибіг не поле під кінець матчу між київським "Динамо" та португальським "Порту", буде ...

Вболівальник, який учора вибіг не поле під кінець матчу між київським "Динамо" та португальським "Порту", буде сам виплачувати грошову компенсацію, якщо киян оштрафує УЄФА. Клуб збирає матеріали, щоб подати позов до суду в разі штрафу.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вболівальник вибіг на поле у в останню хвилину матчу.

У цей час кияни атакували біля воріт суперника. Хлопець у чорній куртці та джинсах впав перед одним з нападників "біло-голубих" чим завадив пробити по воротах "Порту". Потім побіг через все поле та копнув м'яч, який йому кинув хлопчик. Хлопця скрутили троє стюардів, коли він спробував втекти з поля.

"Його скрутили стюарди то повели в спеціальну кімнату, де в присутності працівників служби безпеки клубу, стадіону та міліції було складено протокол про адміністративну відповідальність. Встановили його особу, це 20-річний киянин, який проживає в Солом'янському районі. Його поведінка була неадекватною, не тільки на полі, куди він вибіг, але і у кімнаті куди його провели. Ззовні він був тверезий, але поводив себе неадекватно.

Маю всі підстави говорити, що він був в стані наркотичного сп'яніння. Не ламаючи комедії він почав пояснювати, що хотів сам займатись футболом і вважає що він класний футболіст. "Я хотів показати тренерам та гравцям "Динамо", як треба грати, який у мене стартовий ривок і удар", так поясним нам свої мотиви. При цьому весь час посміхався" - каже Олексій Семененко.

Віце-президент запевнив, що позицію яку висловив виконувач обов'язків тренера Олексій Михайличенко відповідає позиції клубу.

"Всім ми погоджуємося з думкою, що справжній вболівальник який підтримує команду ніколи не буде робити такого, щоб зганьбити клуб не тільки в Україні, але і закордоном. Трансляція тривала на багато країн Європи. Весь світ це побачив, який неадекватний вболівальник є в "Динамо". Делегат матчу був шокований. Він сказав після матчу: "Все пройшло ідеально в плані організації матчу, до останньої хвилини коли вибіг фан" - розповів він.

Якщо "Динамо" оштрафують в УЄФА, то гроші виплачуватиме горе-бігун. Як покарати клуб, будуть вирішувати в дисциплінарному комітеті УЄФА зазначив віце-президент.

"Ми вирішили скористатись досвідом "Металіста" в плані роботи з вболівальниками (торік 18 вересня на матчі Ліги Європи між "Металістом" - "Сошо" у Харкові, на поле вибіг вболівальник). Якщо клуб оштрафують, ми схиляємось до того, як і харків'яни подамо позов до суду, і нехай цю суму штрафу стягнуть з 20-річного бешкетника. Нехай він попрацює, бо цю шалену суму для більшості українців знайти важко. Можливо, це буде прикладом для тих хто хоче вибігти на поле під час матчу, і хочуть показати, що вони вміють грати у вдалих моментах

Це дрібне порушення і стадіон не дискваліфікують, це точно. Сподіваємось, що можливо на нас не накладуть штрафні фінансові санкції, враховуючи що сказав делегат," - додав Олексій Семененко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.11.2012, 14:34
07.11.2012, 14:34
123744 2 andrij, solosha
Vano84
Автор:
(Vano84)
Статус:
Начинающий писатель (177 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть