Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном. Т-44 та інші…

2012-11-12 19:12   Хто б там що не казав, а все-таки Анатолій Тимощук заслуговує на повагу. Минулого разу ...

 

Хто б там що не казав, а все-таки Анатолій Тимощук заслуговує на повагу. Минулого разу в своєму огляді я напівжартома припустив, що після матчу в основі «Баварії» серед тижня в кубку Німеччини та виходу на заміну в Бундеслізі Анатолій також може з’явитися на полі і в грі 4 туру групового етапу Ліги чемпіонів. Але саме так і сталося ! В цьому сезоні для Тимощука це взагалі перший вихід на поле в головному єврокубковому турнірі. Так що ми можемо лише привітати капітан збірної України з поверненням до основної обойми німецького гранду. Нехай поки що Т-44 задовольняється виходами на заміну в не надтопринципових матчах і тоді, коли вже й так все зрозуміло. Але ж ми знаємо Тимощука, знаємо, що він ніколи не опускає голову і не раз виходив переможцем з ще більших «кадрових ям». Як от було ще за часів тренерства в Мюнхені Ван Гала і перебування в команді його співвітчизника Ван Боммеля.

FC Bayern - Eintracht Frankfurt 2:0FC Bayern - Eintracht Frankfurt 2:0


В поточній грі групового етапу ЛЧ проти «Ліля» українець з’явився на полі на 67 хвилині зустрічі, замінивши Бастіана Швайнштайгера. На той момент рахунок вже був 6-1 на користь німецької команди. Таким він залишився і до фінального свистка. На 78 хвилині Анатолій відзначився «гірчичником». У відведений йому час був доволі активним, постійно підключався до атак своєї команди. Одного разу міг навіть відзначитися, але воротар «догів» справився з потужним ударом українця. На 88 хвилині зустрічі Толік мав ставати автором гольової передачі, але й в цьому епізоді Тоні Кроосу кіпер французів забити не дозволив. А вже в суботу «Баварія» в рамках 11 туру Бундесліги приймала «Айнтрахт». Тимощук вийшов на поле на 71 хвилині, замінивши саме Крооса. Українець зайняв місце в опорній зоні, поруч з Хаві Мартінесом, чим дав можливість активніше долучатися до атак Швайнштайгеру. І саме Бастіан на 76 хвилині заробив пенальті, який вдало реалізував «істинний арієць» Давид Алаба. Знову ж таки відзначаємо прогрес в кількості ігрового часу, який Анатолій почав отримувати останнім часом. Але що це насправді: гідна плата за добросовісну роботу капітана збірної України в тренувальному процесі чи передпродажна підготовка? Схоже, що відповідь на це запитання дасть вже найближче трансферне вікно.

Наші за кордоном. Т-44 та інші… - изображение 2Наші за кордоном. Т-44 та інші… - изображение 2


Натомість схоже, що Андрій Воронін опинився в тій же ситуації, в якій Тимощук був на початку сезону. От і в матчі проти «Хоффенхайма» екс-одесит з’явився на полі лише на 86 хвилині. І це при тому, що в заявці на гру через травми взагалі були відсутні двоє інших форвардів «Фортуни» Шахін та Рафаель. Що чекає на Вороніна в зимове міжсезоння залишається загадкою. Але схоже на те, що в Дюссельдорфі на Андрія, як на гравця основи, лідера і потенційного капітана вже не розраховують. А всі ми добре знаємо, що українець показує гідну гру лише при умові виконання всіх вищеназваних факторів помножених на увагу преси і виключно позитивні оди з її сторони на його честь. Що ж, дуже шкода, якщо зірка Вороніна-футболіста закотиться за небосхил на такій мінорній ноті. Та все ж не будемо поки що хоронити Андрія, як гравця. Все-таки у нього є ще цілий рік контракту з московськими динамівцями. Та й свою давню мрію, а саме: зіграти в складі «Чорноморця», уродженець Південної Пальміри ще не реалізував…


Олександр Яковенко з’явився на полі стадіону «Констант Ванден Сток» в матчі 4 туру групового етапу ЛЧ, в якому його «Андерлехт» приймав пітерський «Зеніт» на 72 хвилині. За відведений йому ігровий час мав можливість відзначитися. Але фортуна була на боці російської команди і м’яч після удару українця влучив у перекладину. Після 4 туру бельгійці йдуть на 3 місці в групі «С», мають в своєму активі 4 очка і, зважаючи на календар, цілком можуть розраховувати на продовження виступів в Єврокубках весною. Якщо не в Лізі чемпіонів, то хоча б Лізі Європи. Вирішальним для команди українця буде наступний матч, який вона проведе 21 листопада також вдома проти «Мілана». В Жупєр Лізі «Андерхехт» вийшов на чисте перше місце, розгромивши вдома «Брюгге» 6-1. Проте Яковенко весь матч просидів на лавці.


А в РПЛ відбулося чергове «українське» дербі, якщо можна так назвати матч між грозненським «Тереком» та саранською «Мордовією». Ярослав Годзюр та Павло Степанець прогнозовано з’явилися в стартах своїх команд та провели на полі всю гру. Щоправда з різним для себе успіхом. Чеченці вдома зуміли перемогти 2-1. В першому пропущеному гостями голі є певна вина і Степанця, бо саме з його флангу прослідувала передача, яку замкнув Лежар. М’яч, який пропустив Годзюр скоріше лежить на совісті захисників «Терека». Вочевидь думками вони були вже в роздягальні, коли в доданий час без проблем дали себе «пошити у дурні» мордовцям. Дещо запізнілий вихід з воріт Ярослава та його намагання скоротити кут обстрілу результату не дали і м’яч від штанги «по-зрадницьки» закотився у сітку. Шкода, все-таки «сухар» міг бути.

 

 

                                                                                                                                                                                    ua-football

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2012, 19:12
12.11.2012, 19:12
124372 2 wlad-505, kvestor
scouter7
Автор:
(scouter7)
Статус:
Старожил (551 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть