Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хочу Шеву тренером збірної!!!

2012-11-13 10:14 Повторю власний комент:1. Фізика. Тренер збірної на це взагалі вплинути не може. Ніяк. Передсезонки нема, якихось ...
Повторю власний комент:

1. Фізика.
Тренер збірної на це взагалі вплинути не може. Ніяк. Передсезонки нема, якихось планів по функціоналці теж - яких гравців зібрав таким і радуєшся.

2. Техніка.
Те саме. Єдине - вибрати правильних. Але тут треба бути якраз гравцем - щоб розуміти хто добре нині грає а хто так собі.



3. Аналіз суперника.
Легко аналізувати клуб Челсі наприклад. А як буде грати збірна Англії? Х.з. Суперник збирається різним складом пару раз на рік і грає зовсім різні матчі - що аналізувати? Знову ж - тільки окремих гравців. Для цього тренером бути не потрібно.
І чесно кажучи, я не вірю що хтось з українських тренерів аналізує гру суперника. Чорногорію і Молдову - точно нішто не аналізував.

4. Тактика.
Тактика будь-якої збірної - це індивідуальна майстерність гравців. І все.
Достатньо вибрати тих хто сьогодні добре грає - і нічого вже у гру не добавиш.

5. Стартовий склад.
Командних тактик у збірних нема (за рідким вийнятком). Футбол збірних - то спектакль гравців а не колективів. Відповідно знову ж таки достатньо бути хорошим гравцем щоб побачити хорошого гравця.

6. Заміни.
Так -це дуже важливий і саме тренерський момент - часто він вирішальний. Але не для ЗбУ - у нас замін посилюючих просто не буде. Хіба що поміняти зовсім слабкого гравця на будь-кого іншого.

7. Лідерські якості.
Я вважаю що лідерські якості у тренера - це не завжди добре. Це добре для отари овець - коли гравці беззубі і не передбачається щось краще. Але якщо гравці ХОЧУТЬ щось виграти в своєму житті, молоді, агресивні - то лідер має бути серед них, на полі а не на лавці. І якщо тренер не тягне на себе покривало лідера, то є шанс що лідерські риси проснуться у тому ж Коноплі чи у Ярма.

8. Психологія.
Це ще один момент у якому Шева невідомо який. Але тренерів психологів на Україні один - Блохін :( Решта - не кращі за будь-кого з тролів.

9. Вік.
Між тренером і гравцями зазвичай має бути вікова відстань, щоб нормально будувались стосунки наставник-учень. Але у збірній не треба ані наставник, ані учень - бо там ніхто нікого нічому не навчить. Так що цей параметр не дуже важливий, що й підтверджує досвід успішного тренування збірних молодими тренерами.

10. Досвід.
У Шеви нема тренерського (тренувального) досвіду - але такий досвід у збірній не дуже й треба. Та й помічники будуть. Зате у Шеви як у нікого є те, чого сильно бракує решті наших гравців - досвід УСПІШНОЇ участі у турнірах навищого гатунку, знання європейського менталітету, особливостей футболістів з різних країн і все таке. Для Шеви грати проти французів чи італійців - звичайна річ, він їх обігрував соттні разів, а отже його чемпіонський настрій цілком може перейти гравцям.

Якщо порівнювати Шеву з будь-яким українським тренером, то переваг на стороні інших буде або мало або зовсім нуль.

Да Шева - ризик. Але ризик оправданий.
Шева не бухар, відповідальний чувак, він до всіх своїх справ відноситься серйозно. Я впевнений що він і збірною буде керувати не за зарплату, а дуже добросовісно.

Шева - максималіст. Причому не крикун-максималіст, а нормальний чоловік, який ставить цілі тихенько і добивається їх трудом і самовіддачею.

Кароче - хай бере збірну. Ризик є, але ризик є і з абсолютно будь-яким іншим тренером. Ми можемо повторити те що вже сто раз робили - назначивши "авторитетного" бухара-старпьора. І отримавши результат який уже сто раз отримували.

А можемо спробувати щось інше - раптом то воно?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2012, 10:14
13.11.2012, 10:14
124415 1 P.S.
Valerra
Автор:
(Valerra)
Статус:
Эксперт (7074 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть