Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олександр Денисов. Навилизував

2012-11-20 18:27 Живемо у країні, де можливо все. За повідомленням видання "Кореспондент", директора телеканалів "Футбол" і "Футбол+", а ...

Живемо у країні, де можливо все.

За повідомленням видання "Кореспондент", директора телеканалів "Футбол" і "Футбол+", а за сумісництвом і ведучого програми "Великий футбол" Олександра Денисова номінували... претендентом на здобуття титулу "Людина року-2012" — першої типу незалежної премії в Україні за найвищі професійні і громадські досягнення.

13394156479861.jpg13394156479861.jpg

Ще більше нас, як і багатьох наших колег, шокувало те, що пана Денисова номіновано в категорії "Журналіст року" в галузі електронних ЗМІ. Принаймні, про це повідомляє прес-служба телеканалу "Футбол".

Ну, те що ця незалежна премія не може розібратися з категоріями засобів масових інформацій, зараховуючи до електронних ЗМІ, до яких за сучасним розподілом належать головно Інтернет-ЗМІ, це ще пів біди. А ось номінування Олександра Денисова — це плювок щонайменше в обличчя більшої частини аудиторії футбольних уболівальників, які не сприймають точки зору цього журналіста ("думає, що він експерт"). Хоча б заради справедливості номінували на людину року і Циганика. Адже вони "обоє — рябоє".

Що вже говорити про журналістів, які недавно обурювались тому, що Денисову присвоїли звання заслуженого журналіста України (з таким же успіхом йому можна було б присвоїти якесь інше звання, наприклад, заслуженого казкаря України). І не від заздрощів, а від того, що професіоналізму у Денисова, як "горбатих запорожців" в автопарку Ахметова.

І всім відомо про "вислужку" пана Денисова перед своїми, донецькими властями, які сьогодні віддячують ланцюговій собаці. Як говорять: "все всё видят, но молчат!".

Ще більш прикро від того, що Денисова на людину року вирішили нагородити тоді, коли нелюбов до нього досягнула максимальної позначки. Навіть прихильники "Шахтаря" в соціальних мережах не соромились заявляти, що "Великий футбол" просто бісить, на відміну від колишнього "Футбольного вікенду", який з інтересом переглядали навіть хейтери Денисова.

Власне, сумнівів в тому, що ведучому "ВФ" донецька влада віддячить за роки відданої роботи, у "Брутального Футболу" немає. Адже "конкуренти" в пана Олександра бутафорні — Олексій Суханов та Андрій Данилевич.

Хто зна, може ми б і не мали права так різко оцінювати діяльність Олександра Денисова. Але все ж хотілося б, аби він почастіше згадував, що його програма є всеукраїнською. Звичайно, він, як уболівальник "Шахтаря" не повинен соромитись своїх уподобань. Але часто його провінційність перемагає над свідомістю і ТРК "Україна" під час "Великого Футболу" перетворюється на "Донбас ТБ". Те, що президентом стала людина завдяки одному регіону, вже показало, що вся Україна його не визнає. Це стосується так само і Денисова. Людиною року в цій номінації він буде тільки для незначної частини своїх телеглядачів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.11.2012, 18:27
20.11.2012, 18:27
125355 1 Talis
seroxa
Автор:
(seroxa)
Статус:
Опытный писатель (460 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть