Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У кого вчився Луїс Адріано, або поза межами fair-play

2012-11-21 20:20   Побачивши перший гол “Шахтаря” у ворота “Нордшелланда”, Sports.ru відшукав інші історії, в яких футболісти ігнорували ...

 

Побачивши перший гол “Шахтаря” у ворота “Нордшелланда”, Sports.ru відшукав інші історії, в яких футболісти ігнорували принципи чесної гри.


Петер Ковач, “Одд Гренланд”

У чвертьфінальному матчі Кубка Норвегії голкіпер “Бранна” готувався вибивати м'яч, коли його підвело коліно.

Ця обставина, втім, не збентежила угорського форварда Петера Ковача - підхопивши м'яч, він ще раз озирнувся на воротаря, і все ж вирішив забити гол.

 

 

 

 

Вінченцо Соммезе, “Асколі”

Побачивши лежачого на газоні партнера, футболісти “Реджини” вирішили вибити м'яч в аут, але півзахисник “Асколі” Вінченцо Соммезе не відчув цей момент. Перехопивши м'яч, він добіг до лицьової, віддав пас Мірко Антенуччі, і той забив гол. Втім, справедливість була відновлена - футболісти “Асколі” дозволили розсердженим суперникам зрівняти рахунок.

 

 

 

Анатолій Остап, “Вітру”

Голкіпер “Вікінга” побачив, що один з гравців суперника отримав травму, і викинув м'яч за бокову. Замість того, щоб просто повернути м'яч фінам, молдавський півзахисник “Вітри” Анатолій Остап потужним ударом відправив його за спину воротарю. Інцидент був би вичерпаний, вчини футболісти “Вітри” в дусі “Асколі” і молодіжної команди “Аякса”, але про це не було й мови - литовська команда втримала рахунок 1:0, але поступилася в матчі-відповіді - 0:2.

 

 

 

Класика жанру з Туреччини

 

 

 

 

Фернандо Де Мораєш, “Саус Мельбурн”

Бразильський півзахисник повернув м'яч воротареві суперника і, отримавши порцію оплесків, взявся пресингувати. У наступну мить приголомшений воротар побачив м'яч у сітці своїх воріт.

 

 

 

 

Клебер, “Палмейрас”

Гравці “Палмейраса” і “Фламенго” довго не могли вирішити, яким чином розіграти спірний м'яч. В результаті Клебер попрямував разом з ним до воріт “Фламенго” і, хоч і не потрапив в площину, спровокував масштабну сутичку за участю запасних гравців.

 

 

 

 

Халк, “Порту”

У схожому стилі свого часу виступив Халк. Бразилець також не влучив у ворота, а потім заходився запевняти суперників у тому, що все в порядку.

 

 

 

 

Роман Бєляєв, “Сибір”

На останніх хвилинах кубкового матчу Бєляєв замість того, щоб віддати м'яч гравцям “Томі”, вирішив організувати атаку своєї команди. Кіпер “Томі” не дав нападнику забити, а через кілька хвилин “Сибір” поступилася в серії пенальті.

 

 

 

Луїс Адріано, “Шахтар”

Свіжий приклад ігнорування принципів чесної гри - бразильський нападаючий “Шахтаря” зрівнює рахунок у матчі з “Нордшелландом”.

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.11.2012, 20:20
21.11.2012, 20:20
125607 3 SER_FOOTBALL, tayson, Sofocl
lex.89
Автор:
(lex.89)
Статус:
Начинающий писатель (100 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть