Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Милевский и дубль (фэйковая новость)

2012-11-28 14:53 У неділю, після матчу Динамо – Арсенал, Олег Блохін повідомив, що Артем Мілевський, через незадовільну фізичну ...

У неділю, після матчу Динамо – Арсенал, Олег Блохін повідомив, що Артем Мілевський, через незадовільну фізичну форму, переведений в дубль де буде ділитись досвідом із динамівською молоддю.

А вже сьогодні стало відомо, що після вечірнього тренування кілька гравців другої команди були госпіталізовані із алкогольною інтоксикацією середньої важкості.

Причина банальна: “новачок” команди, який є беззаперечним авторитетом серед молоді, через Mazeratti останньої моделі, вирішив “приписатися” на новому місці роботи.

Артем запросив юних одноклубників у нічний клуб Crystal Hall, де пригостив їх міцними алкогольними напоями та коктейлями, серед яких був і коктейль “Міля” – названий в честь українського нападника. Святкування тривало до пізньої ночі, поки охорона клубу не попросила Артема і компанію покинути заклад.

По поверненні на базу в Конча-Заспу, Артем продовжував ділитися досвідом із юними талантами, демонстрував коронні нирки в газон, падіння від торкання м’яча  та навчив кількох висловів, які здатні загнати у ступор суддю та суперника.

Наприкінці, досвідчений динамівець запропонував, “полірнутися” пивом, по давній традиції, яку заклав у Динамо ще Віктор Леоненко. Але рейд у алко-маркет виявився зайвим для кількох молодих хлопців, які після цього не були в змозі дійти до своїх номерів і були помічені директором бази, який і викликав швидку.

Керівництво клубу обмірковує, яке покарання обрати для Мілевського і інших футболістів, які порушили режим.

 

Источник

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2012, 14:53
28.11.2012, 14:53
126459 5 axis82, podukt, WBC-1927, MAKAP, bukmeker
Tushkin
Автор:
(Tushkin)
Статус:
Читатель (12 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть