Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Анатолій Коньков впав у маразм

2012-12-06 23:11 Днями в Будинку футболу відбулася зустріч П'єрлуїджі Колліни з власниками клубів Прем'єр-ліги. Думки учасників за підсумками ...

Днями в Будинку футболу відбулася зустріч П'єрлуїджі Колліни з власниками клубів Прем'єр-ліги. Думки учасників за підсумками засідання відомі, а от про «родзинки» закритого для преси заходу нам повідав наше джерело у ФФУ.

Все почалося з привітального слова президента федерації Анатолія Конькова. Як не важко припустити, своє звернення він прочитав з листочка, навіть не піднімаючи голови. Присутні, стримуючи сміх, почали перешіптуватися, що у пізнього Брежнєва дикція і інтонація були на порядок вище, ніж у «раннього Конькова». Чи то ще буде ...

Але головний перл владики всієї вітчизняного футболу був попереду. Коли бесіда перейшла у формат питань-відповідей і обміну думками президентів клубів з Колліною, слово попросив елегантно одягнений чоловік, на вигляд років сорока. Він ділився своїми спостереженнями відносно вітчизняного арбітражу, і був безпардонно перебитий ... ну звичайно ж Коньковим: «Вибачте, а ви хто? Представтеся нам! ».

Не важко здогадатися, яке одне ємне «хутряне» слівце відразу промайнуло в головах ошелешених присутніх!

У солідному чоловікові Коньков не розпізнав ... наймолодшого мільярдера в Європі, який зробив себе сам, почесного президента «Ворскли» Костянтина Жеваго!

Ну подумаєш, черговий нувориш, скільки їх розвелося. Але саме смехораздірающее те, що саме пан Жеваго першим (!) Публічно висунув кандидатом у президенти ФФУ Анатолія Дмитровича Конькова, колись тренера свого клубу!

Дикція, інтонація, втрата пам'яті ... Коньков, не встигнувши відпрацювати і ста днів на посаді, вже реально став Брежнєвим українського футболу, а ввірене йому господарство перетворює в «совок», примудрившись навіть відкрити в Будинку футболу «гастроном» - м'ясну лавку з «дефіцитом »за неспекулятивний цінами. Влучно висловився з цього приводу агент ФІФА Дмитро Селюк: «Закуска!». А як бути інакше, якщо поблизу Черепанової гори продмагу не спостерігається, а при такому напруженому як у нашого керманича федерації розпорядку дня закуска потрібна постійно.
Збірна України
За матеріалами: 11na11.com

Джерело: http://galsports.com/News.aspx?id=17957

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.12.2012, 23:11
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть