Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пазли повинні бути на місці.

2012-12-27 19:30     Багато чого написано про цю команду на цьому тижні.  Подія неординарна, неочікувана. більшість звинувачують ...

    Багато чого написано про цю команду на цьому тижні.  Подія неординарна, неочікувана. більшість звинувачують Ярославського, погрався і вирішив повернути гроші. Тут і нападки Гепи, і його жадібність і недопекоглядність, і інше. Але, читаючи ці простуваті висліви, намагаючись з них, як з пазлів, скласти картину дійства, я прийшов до висновку, що вони, пазли, на місце не лягають, картина не виходить.

     Ви, любі читачі, чули колись про Генадія Боголюбова чи Юрія Косюка? Звичайно, переважна більшість не знає, хто такі ці люди. А вони багатші за Ярославского, перший має більш 4-х млрд., другий приблизно 1,5. Ярославський, теж, людина небідна, звймає на Україні, десь, 12 місце з, приблизно, 1 млрд. доларів.  Але про нього знають усі уболівальники, він був присутній на кожному матчі своєї команди, хврків*яни обожнювали його. І, мабудь, мали на це підстави, все ж Металіст із позаштатного клубу перетворився у бренд, відомий у Європі. І неважливо, приносить клуб прибутки чи ні, слава дорожча.

    Але Ярославський своєю славою користувався неефективно, вона йому ні до чого - вирішили дехто з верхівки української влади. То й неважливо, що пан Ярославський ЗА регіони, весь або більшість промислового і освітнього гіганта України за них. Таку нагоду, як Металіст, треба використовувати більш ефективно. Просто забрати неможливо, буде великий резонанс від прямого рейдерства, треба зробити вигляд чесного вирішення проблеми. Це неважливо, що вкладено, зі слів Ярославського, більше 500 млн., а заплачено 300, що саме по собі є рейдерством, головне підвести правдоподібну основу у вигляді претензій "Гепи" та ще й звинуватити Ярославського у користолюбстві, шоб простуваті вболівальники в це повірили і писали блоги накшталт сьогоднішньому і багатьох іншим.

    І хто ж цей новий володар, ім*я якого немає, навіть, серед  200  найбагатшіх людей країни. І ви вірите, що цей 28-річний хлопчина є вболівальником Металіста? Які з них вболівальники в 28 років, коли ще й бізнесом треба займатися. Скільки київської землі  куплено "багатими" студентами. Цей клуб, який зусиллями Ярославського став брендом, повинен приносити славу іншим, і Ярославський змушений був з цим погодитися. Приносить же Шахтар славу Ахмєтову, Донецьк забув, ким він був, головне - хто він зараз, яке місце у Європі звймає його команда. Всі знають власника Дніпра Коломойського, Динамо - Суркісів, Говерли - Шуфрічонка.  Відібрати Шахтар неможливо, Динамо, поки що - теж, тут ЇХ не люблять, Дніпро забрати, також, не можна, місто знає і поважає не тільки Коломойського, але й дух Юлі там вітає, а от Металіст - в саму точку. Треба "купити", анжі-нізувати його, вигнати цього українця Маркевича і поставити якогось голандця або італійця, зайняти перше-друге місце, і все, можна не зважати на свою підмочену  з усіх боків репутація, справа батьків буде продовжена синами, Харків швидко забуде старого куміра і буде славити нового, котрий зараз, вже, у сотні багатіїв країни і стрімко йде вгору.

    От тепер пазли лягають, як надо, картина стає помітною. Далі, на черзі. нові "придбання", без клубу Іванющенко (єнакієвський), достаток котрого виріс за рік у 7 разів. Брендів небагато, але їх треба заставити робити на славу тих, яких треба славити, а не якихось Ярославських, Суркісів, Димінських, і інших власників Арсеналів і т.п. Треба підняти рівень українського футболу і зробити так, щоб рівень життя був для вболівальників на   -дцятому місці.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.12.2012, 19:30
Kopna
Автор:
(Kopna)
Статус:
Начинающий писатель (167 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть