Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

М'ячиковська: До мене зверталися і Мілевський, і Ахметов

2013-01-05 19:33 Хто стане чемпіоном України, як Мілевський яйця викачував та ще про багато цікавого Брутальному Футболу розповіла ...

Хто стане чемпіоном України, як Мілевський яйця викачував та ще про багато цікавого Брутальному Футболу розповіла відома футбольна провидиця, знахарка, “бабка” та екстрасенс Волонга М'ячиковська.

— Бачу... помаранчеве... і чорне... команда саме в цих кольорах стане цього року чемпіоном.

— Ух ти! Як вам це вдається?

— Це особлива здатність, яка передалася мені ще від тата, що був футбольним мольфаром. Після його візитів у ФФУ чи до суддівського корпусу перемагала саме та команда, яку він і прогнозував. Ну а щодо того, що бачу чемпіона, все дуже просто. Я заглянула в турнірну таблицю і тут у мене відкрилося третє око.

До того ж, скажу чесно, до мене приходив Ахметов і придбав спеціально заговорений талісман. Це звичайна мотузка, яку потрібно носити на шиї. Талісман “мотузка на шию” — усього за 250 доларів. Поспішайте, залишилось мало.

— Та й на результативність Мхітаряна це вплинуло...

— Та як вплинуло. Генріх теж до мене приходив зняти вроки, але заодно й собі купив талісман. Талісман “Мотузка на шию” — усього за 250 доларів! Поспішайте, залишилося мало.

— А як щодо аутсайдера чемпіонату?

— Бачу... Запоріжжя... Точно Запоріжжя... Команда з цього міста покине УПЛ. Від вильоту її може врятувати хабі що мій талісман. Талісман “Мотузка на шию” — усього за 250 доларів! Поспішайте, залишилося мало.

— І знову ж таки "ух ти"! Ви так впевнено говорите про виліт запорізького “Металурга”...

— Так. Мені спочатку побачилася “Говерла”, але ця команда поки під сумнівом.

— А що з “Говерлою”?

— Цій команда пороблено. В районі 11-метрової позначки хтось закопав труси Трухіна, окроплені мертвою водою, і коли судді пробігають приблизно в тому районі то від специфічного запаху їм паморочиться в голові й вони приймають рішення не на користь закарпатської команди. До речі, ці труси були закопані і на “Львів Арені”, коли там домашні матчі проводила “Говерла”, але згодом переїхали разом із командою. Тож той, хто поробив “Говерлі”, випадково нашкодив і “Карпатам”. Бачите, зараз вже все змінилося. “Карпати” спокійно можуть повертатися на “Львів Арену”, але вони про це не здогадуються. Вони взагалі можуть перемогти навіть “Динамо”, якщо куплять по талісману. Талісман “Мотузка на шию” - усього за 250 доларів! Поспішайте, залишилося мало.

— От Мхітарян, Ахметов до Вас зверталися. Напевне, Мілевський про вас просто не знає?

— Ой, з Мілевським узагалі важка історія. Йому пороблено. В нас же ж в Україні люди заздрісні. І от заздрісники якось йому поробили — підлили віскі до текіли. І почалося... Ну, не щастить йому і все. А його отак врікали неодноразово. А одного разу навіть він мав найбільші пороби — горілка з пивом!

Артем звернувся до мене. Насамперед придбав талісман. Талісман “Мотузка на шию” — усього за 250 доларів! Купуйте, залишилося мало.
Але окрім того йому потрібно було викачати яйця. Ми домовились, що він прийде наступного дня, але він не прийшов. Подзвонив, і сказав що пішов у клуб і там знайшов другу бабку, хоч сказав неправильно, сказав бабу. Також сказав, що вона йому двічі яйця викачала, але бачите — не допомогло. Бо для цього потрібне спеціальне вміння. Тож із викачуванням яєць потрібно звертатися лише до професіоналів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— А що загалом про “Динамо” скажете?

— Ой, їм поробив якийсь Семен із Росії. Він двічі був у цій команді. Дуже важкі пороби. Але тепер усі динамівці носять мій талісман, які їм купив президент клубу. Талісман “Мотузка на шию” — усього за 250 доларів! Купуйте, залишилося мало. Ви не хочете купити?

— Купити талісман? Ні-ні, може, пізніше... Просто мусимо бігти робити собі пороби, такі як Мілевському робили та й яйця може викачати вдасться. Тому не можемо дозволити собі витратити гроші на талісман. Насамкінець, що б ви побажали читачам БФ?

— Можу побажати читачам лише одного — купуйте талісман “Мотузка на шию” — усього за 250 доларів! Купуйте, залишилося мало. І тоді все у вас буде гаразд.

Джерело: Брутальний Футбол

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.01.2013, 19:33
bfootball
Автор:
(bfootball)
Статус:
Читатель (0 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Украины Ворскла Колос 0 : 0   20 апреля 18:00
Чемпионат Италии Эмполи Наполи - : - 20 апреля 19:00
Чемпионат Испании Валенсия Бетис - : - 20 апреля 19:30
Чемпионат Германии Унион Бавария - : - 20 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть