Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гарік "Бульдог" Іньєста... Про рівень коментаторства в Україні

2013-01-14 21:01 "Мій девіз, як на футбольному полі, так і в ефірній студії — боротися і шукати, знайти ...

"Мій девіз, як на футбольному полі, так і в ефірній студії — боротися і шукати, знайти і не здаватися".

Це девіз коментатора телеканалу "Футбол" Сергія Морозова. Що ж, на футбольному полі нехай його і використовує, а от в ефірній студії боротьба, шукання і нездавання пана Сергія вже відверто втомили.

Останньою краплею до написання цього матеріалу стало його спільне коментування із ще одним гуру коментаторської майстерності Андрієм Малиновським. Коментували вони поєдинок "Малаґа" — "Барселона".

Напевно, постійно коментуючи матчі за участю "Шахтаря", цей дует настільки звик хвалити одну із команд, що вчора з 90 хвилин десь так з 80 приділили одам "Барселоні".

messi-malaga.jpgmessi-malaga.jpg

Та й нехай. "Барса" і справді грала прекрасно, а Мессі був справжнім красенем — і гол забив, і дві гольові віддав. Тут не посперечаєшся. Але ж дивилися той матч і ті, хто вболівав за "Малаґу", або ж просто проти "блауґранас", тому що він, наприклад, прихильник "Реалу" чи "Атлетіко". От цим людям вчорашній коментар напевне поперек горла був.

Але залишимо іспанські розбірки в спокої. Ми зовсім не намагаємось підтримати котрогось із іспанських грандів, а просто хочемо показати рівень коментаторства і окремого коментатора.

Коментатора, який завжди на боці котроїсь із команд, при цьому відкрито про свою позицію чомусь не заявляє. Коментатора, який самим подіям на полі приділяє менше уваги, аніж різним алегоріям (дуже часто зовсім недоречним). Отож, про вчорашні алегорії несупернедокоментатора.

morozov_.jpgmorozov_.jpg

"Барселона" играет так, как когда-то "Спартак".

Потрібно було б хоча б сказати, що маються на увазі короткі перепасовки, у які грав "Спартак" на початку 1990-х. А то багато людей голови зламали, шукаючи в неті, коли ж то "червоно-білі" вигравали Лігу чемпіонів і взагалі усі можливі трофеї, а ввесь світ захоплювався їхньою грою.

Только одна команда в Европе может играть з "Барселоной" — казанский "Рубін".
Геніальне, бл..яха, порівняння. Особливо для України. В автора цих рядків після тире в цитаті і до слів казанский "Рубін" одразу виникли асоціації з "Реалом", "Челсі" та... "Шахарем". Чому "Шахтарем"? Та хто бо справді матчі "гірників" з каталонцями класними вдаються. Але до чого тут "Рубін" і подібне порівняння на теренах України? Ну зустрічалися казанці з "Барселоною" ... разів. Скільки? Навмисне не пишемо, бо Морозов вчора не міг пригадати точно. Ну переміг "Рубін" каталонців "здається один раз" — знову цитата Морозова. Може, в Росії це порівняння б і було доречним, навіть без точних-конкретних даних, але, схоже, Юр'євіч досі в Країні Рад живе. Нам же то насправді пофігу їхній "Рубін".

Иньеста сыграл как когда-то Харламов — ключкой себе на пятачок і опять на ключку.

Ха-ха. Та більшості аудиторії, що вчора цей матч дивилася, відомий лише один Харламов — Гарік "Бульдог". Та й до чого знову ті порівняння? Ще й з хокеїстом. Якась неправильна ностальгія. Те що було давно — більшість теперішньої аудиторії не пам'ятає. Та й навіщо їй цього?

Більше додавати ми нічого не будемо, за нас додав один з вікіпедистів, який на сторінці про Морозова дописав таке:

morozov.jpgmorozov.jpg

Жарт чи пророцтво? Бо в нас і так коментаторів Sharafudinov Stile щось забагато.

http://bfootball.com.ua/content/harik-buljdoh-%D1%96njjesta-pro-rivenj-komentatorstva-v-ukrajini

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.01.2013, 21:01
14.01.2013, 21:01
131005 4 denist, SWJack, moyden, ptaX54
seroxa
Автор:
(seroxa)
Статус:
Опытный писатель (460 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть