Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шебек vs Колліна. Де правда?

2013-01-16 19:31     Схоже, що в українському футболі розгорається черговий скандал. Цього разу суддівський. Хто правий, а ...

 

 

Схоже, що в українському футболі розгорається черговий скандал. Цього разу суддівський. Хто правий, а хто винуватий? Спробуємо розібратися...

 

 Отже, минулого року на порталі http://www.ua-football.com/ з'явилося інтерв'ю українсього журналіста Івана Вербицього з відомим в минулому арбітром Сергієм Шебеком під назвою "Колліна - зло для українського футболу".

В даному матеріалі Шебек піддав нищівній критиці італійця та його роботу в Україні на посаді куратора суддівського корпусу. Згодом на брифінгу для журналістів у ФФУ,  відповідаючи на запитання про цей матеріал Колліна сказав буквально наступне:

 

- Я б не хотів відповідати. Не хотів би, бо коли ви щось публікуєте, потрібно іноді перевіряти достовірність отриманої інформації. Але якщо те, про що говориться, правда, то не потрібно залишати виключно маленький рядок в кінці статті з пропозицією до комітету арбітрів дати свою відповідь. Мені здається, ви могли повести себе по-іншому. Вже давно помер великий французський актор Марсель Марсо, котрий вважався кращим мімом світу. З інтерв’ю Шебека я дізнався, що я теж міг би бути кращим арбітром світу. Лише тому, що я – мім. У вас же опубліковано, що я став кращим арбітром світу, бо начебто ходив на курси з міміки? Коли таке читаєш, в це можна справді повірити. Не важливо, хто сказав, інформація ж ваша. Я б зробив все, що завгодно, лише б не говорити цих речей зараз. Я тут не для того, щоб витрачати час на такі речі. Невже в таке можна повірити? Ми що, жарти жартуємо? В цьому інтерв’ю, окрім інформації про курси з міміки, є й інші недостовірні моменти. Мені дуже шкода, бо є ті люди, які працюють, а є ті, які говорять. Я належу до тих, хто менше говорить і намагається працювати. Ті люди, які сьогодні говорять, вони чогось позбулися, чимось зараз не займаються.

 

Судячи з усього, імпульсивний італієць сприйняв інтерв'ю Шебека, як особисту образу. І наслідки не забарилися. Нещодавно КДК ФФУ покарав Сергія Шебека, відсторонивши його від інспектування матчів ПЛ до 30.06.2013, а також на рік умовно за буцімто "некоректні, неетичні та безпідставні" висловлювання на адресу Колліни. Кілька днів тому я звернувся до віце-президента ФФУ Сергія Стороженка через його конференцію на сайті і http://www.ua-football.com з проханням прокоментувати таке рішення КДК ФФУ. Була отримана наступна відповідь:

 -Вам подобається як ображають людей, як публічно, не маючи жодних підстав, бувший арбітр зухвало ображає колегу? Суть тільки в цьому! До чого належність до тієї чи іншої держави? Не можна ображати нікого. На мій погляд КДК врахував всі данні про пана Шебека, хоча б тому, що це обов’язок, який витікає з Дисциплінарних правил ФФУ. Ми критично оцінюємо роботу кожного, хто працює в ФФУ, але ніколи не погодимося на можливість ображати людей, тим більше без всяких підстав. Я особисто розчарований поведінкою Сергія Шебека.

 Що ж, зазначу, що це особиста позиція одного з чільників ФФУ. Арбітри та інспектори, що обслуговують матчі ПЛ, до яких я звертався з проханням, дати коментар по даному питанню - відмовляють, аргументуючи це тим, що бояться втратити роботу. Навіть прізвищ своїх просили не називати. Що ж їх можна зрозуміти. Все ж таки в кожного сім'ї, діти...

 Сьогодні ж з'явилося нове інтерв'ю Сергія Шебека, де він просить ФФУ дискваліфікувати його довічно. Мовляв не має більше ніякого бажання працювати з людьми, що потурають образам шанованих в минулому арбітрів Ступара, Зв'ягінцева та інших. При цьому всіляко потакаючи забаганкам заморського месії від суддівства.

 Чесно, кажучи, не візьму на себе відповідальності судити, хто тут правий, а хто винуватий. Просто хочу донести до любителів футболу свою думку, що однозначно білим чи чорним не буває ніхто. Тим більше у нашому футболі. Хто тут правий, а хто винуватий нехай кожен вирішує для себе...

 

 

 

Джерело: http://new.ua-football.com/userblogs/post/d2fc4da425f3ce2c26701b3fe14b9a4d

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.01.2013, 19:31
16.01.2013, 19:31
131175 1 SGP
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть