Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олег Романцев: Динамо і Шахтарю через 5-10 років стане нудно в Україні

2013-01-18 12:16                             Один з ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Один з найуспішніших тренерів пострадянського простору, колишній керманич московського «Спартака» Олег Романцев дав розширене інтерв’ю для сайту Sportbox.ru, в якому знайшлося місце і для Блохіна з Лобановським, і для Динамо з Шахтарем.

 

Серед іншого, Олег Іванович зазначив, що підтримує ідею створення футбольної Лігі СНД, а Україну вдасться переконати стосовно участі у цьому проекті, оскільки таким командам як київське Динамо» і донецький Шахтар вже набридло варитися у власному соку.

 

Також тренер-консультант «Спартака» пригадав, що його вчителями у професії були спартаківець Костянтин Бесков і динамівець Валерій Лобановський, які сповідували протилежні погляди на футбол. Тому, на думку Романцева, Блохін навряд чи коли-небудь заграв би в Спартаку.

 

Цікава людина з цікавим, дещо «давньообрядовим» поглядом на футбол. До глибини душі віддана своїй справі і до нестями закохана в одну єдину команду – московський Спартак. Саме такого тренера недоставало Спартаку, щоб повернути колишню славу. Саме такого тренера не вистачало Динамо, щоб міцно стати на ноги. Тепер в Москві та Києві є вихованці Романцева і Лобановського – Карпін і Блохін. Коли ж відбудеться повернення на велику європейську футбольну арену двох грандів радянських часів та чи під силу Валерію Георгійовичу та Олегу Володимировичу такий тягар?

Источник:11х11.com

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2013, 12:16
18.01.2013, 12:16
131308 1 zevszc
vadru70
Автор:
(vadru70)
Статус:
Начинающий писатель (180 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть