Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сьогодні закриється трансферне вікно. Але не для всіх

2013-02-01 10:15   Останній день січня стане в Європі і останнім для всіляких переходів тренерів і футболістів з ...

 

Останній день січня стане в Європі і останнім для всіляких переходів тренерів і футболістів з клубу в клуб, покупок і продажів зоряних виконавців і маловідомих гравців. По ідеї, останній термін закриття трансферного вікна закінчується опівночі за нульовим меридіаном (тобто, за Гринвічем). В Україні відповідно годинник покаже 2:00 ночі.

Найцікавіше, що це саме трансферне вікно закриється, як уже повелося, далеко не для всіх.

 

 Наприклад, нам в Україні можна особливо не переживати з приводу того, чи встигне хтось до зазначеного терміну покинути свою нинішню команду і перейти в іншу, чи зуміють президенти клубів домовитися за умовами контракту, а головне за ціною того чи іншого виконавця. Наприклад, щодо тому ж «гірника» Вілліана або динамівця Мілевського. Справа в тому, що в нашій країні, як і в ряді інших, трансферне вікно закривається не сьогодні і не завтра.

 

 Так уже склалося, що українські і російські клуби мають право і можливість здійснювати трансферні операції безпосередньо до самого початку своїх національних першостей. А це значить, питання щодо футболістів, які залишать вітчизняні команди або навпаки їх поповнять, можна буде вирішувати аж до перших чисел березня.

 

 Але такий привілей у клубів української Прем'єр-ліги поширюється тільки на внутрішні змагання. Якщо ж клуб виступає на європейській арені, то всілякі дозаявки гравців для їх участі в континентальних кубках повинні бути здійснені відразу ж після закриття трансферного вікна в Європі. Так що нашим топ-клубам все одно потрібно поквапитися з придбанням зарубіжних виконавців. Не виключено, що саме з цією обставиною пов'язане, наприклад, прискорення переговорів по переходу в київське «Динамо» аргентинського форварда римського «Лаціо» Мауро Сорате.

 

 Ось і виходить, що, якщо навіть трансферне вікно в Європі закрилося, це зовсім не означає, що у європейських клубів не можна набувати тренерів і футболістів тим клубам, які представляють країни, де воно ще відкрито. Тільки от використовувати цих виконавців у континентальних змаганнях буде не можна. А в національних чемпіонатах нехай грають, скільки душі завгодно.Ми пропонуємо простежити сьогодні за таким динамічним дійством, як закриття трансферних вікон в різних країнах, і відзначити найгучніші переходи, які відбудуться, як кажуть, в останню хвилину. До речі, практика минулих років показує, що саме таким чином відбувалися гучні і резонансні переходи зірок європейської і навіть світової величини в нові клуби. Чому б не здійснитися подібного і в цей раз? Адже в зависає стані зараз перебувають такі гравці, як «реаліст» Кака, Вілліан з «Шахтаря, та той же Артем Мілевський. Багато зараз говорять і про підготовку нових придбаннях італійських і турецьких клубів. А ось перехід Мауро Сарате в «Динамо» позначився все виразніше. Італійська «Болонья» розлучилася з Робертом Аквафреской. Другу частину сезону нападник проведе в іспанській «Леванте» на правах оренди. Англійський «КПР» підписує контракт з конголезкім захисником Махачкалінська «Анжи» Крістофером самбо.

 

 Надзвичайно цікаво буде поспостерігати за цим захоплюючим процесом. Отже, опівночі за Гринвічем і в годину ночі за загальноєвропейським часом трансферні вікна закриються в Австрії, Бельгії, Греції, Данії, Іспанії, Нідерландах, Туреччині, Франції. У Німеччині трансфери можна реєструвати до 20.00 за Києвом, в Італії - до 21.00, в Португалії - до 00.00. Англія і Шотландія йдуть з ринку в 01.00.

                                                                                                                                                          Олексій Петруня

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.02.2013, 10:15
01.02.2013, 10:15
132486 0
fedishintlk
Автор:
(fedishintlk)
Статус:
Начинающий писатель (90 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть