Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротко про склад "Динамо",або 2 з 8-ми.

2013-02-13 20:00

На мою думку перебір гравців в команді нічим не відрізняється від недобору гравців.Якщо на одну польову позицію претендує більше двох гравців -це вже забагато.

Я радий,що за зиму в "Динамо " з"явилася конкуренція на флангах захисту.Прийшли молоді українські захисники Люлька та Селін.А то ,як би не грав Тайво,скільки б голів через нього не забивали , всеодно він виходив в стартовому складі.Єдиною альтернативою був тільки універсал Олег Гусєв,який на думку набагатьох - ефективніший по переду.

В півзахисті на фланзі почав грати Дуду.Але особисті проблеми не дозволили йому весною продовжити виступи за "Динамо".Альтернатива Гусєву та Ярмоленку- молодий Цуріков,та форвард Махмеді.

Мене хвилює інше;позиція центрального захисника не підсилилася зовсім.Навіть кількісно.Пішов Бетао,прийшо Віда.Тарас Михалик -дуже травматичний гравець,Євген Хачеріді -емоційний.Тобто,ми можемо залишитися взагалі без центру захисту.

Позиція форварда,теж не передбачає альтернативи Брауну.Поки він - єдиний.Рубен нічим особливим окрім великої кількості бігової роботи не виділяється

В тойже час три позиції в центрі поля зайняті на три команди.На три місця в основі претендують:Вукоєвич,Велозо,Гармаш,Богданов,Сидорчук,Аруна,Краньчар,Безус,Алієв.Позиція  Велозо не підлягає сумніву,залишається 8 гравців на дві позиції.Або по іншому:в опорній зоні кандидатура Велозо не підлягає сумніву,на ще одне місце 5 кандидатів.На позицю відтягнутого нападника 4 кандидата.

А ще існують молодіжні команди...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.02.2013, 20:00
13.02.2013, 20:00
133507 1 GarryKot
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть