Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вилетіли всі

2013-02-22 10:12 Вчора припинили свій виступ у Лізі Європи усі представники України. Після перших матчів це не виглядає ...

Вчора припинили свій виступ у Лізі Європи усі представники України. Після перших матчів це не виглядає несподіваним. Ще після жеребкування стало зрозумілим, що буде дуже важко. Тільки дніпропетровцям трохи підфартило. Однак зважаючи на малий досвід виступів на такому рівні, авторитет у Європі - "Базель" не виглядав аутсайдером пари.

Вважаю, що саме досвіду "Дніпру" в підсумку й не вистачило. Рамосу не вдалося зіграти на результат в Швейцарії, та й десь фарт був на стороні "альпійців". А відіграти таку фору надскладно (хоча іноді буває, як вчора це зробила "Стяуа"). Також не варто дивувутись й окремим рішення арбітра матчу. "Дніпро" впреше за останні вісім років проводить достойний сезон. В Європі його спиймають як "вискочку". Авторитет здобути не так легко. Цей шлях проходили й "Динамо" і "Шахтар". Навіть "Металіст" сприймається там значно краще.

"Металісту" ж випав найважчий жереб. А тут ще й такі перетурбації. Зміна власника, втрата Тайсона. В цьому сезоні "Металіст" не грав так яскраво, як в попередньому. Правда гра в захисті значно покращилась. Харківяни ніби й добились хорошого результату в Англії, але права на помилку все одно не мали. А грати під таким тиском важко. "Ньюкасл" стріляний боєць. Представник найсильнішої ліги світу. Ось і підловили. А забивати "Металіст" став значно рідше.

А щодо "Динамо", то тут мова йшла скоріше не про результат, а про гру. Всім було цікаво, як зміниться команда після зими? Чи побачимо ми руку нового наставника? Важко після цих перших матчів давати якусь оцінку. "Бордо" сповідує відверто захисний спосіб ведення гри. Та й хід протистояння диктував саме таку тактику. На фоні такого закритого суперника Київ виглядав більше ніж пристойно. Трохи звісно не вистачало наконечника (з появою Брауна на полі стало значно гостріше, але він відіграв лише один з чотирьох таймів). Тепер зрозуміло, чому Блохін намагався купити форварда. Хороші матчі провів новачок Віда, дуже старанними були Тайво і Аруна. Можливо дещо губився Безус, та він вперше грав на такому рівні. Залишається тепер дочекатись матчів внутрішнього чемпіонату й побачити чи зможе Блохін налаштовувати (особливо легіонерів) на матчі, та яку гру при цьому демонструватиме команда.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.02.2013, 10:12
22.02.2013, 10:12
134337 2 valya1204, DynamoFan1973
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть