Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не надійний пост №1 Выбор редакции

2013-02-24 13:33

Показником майстерності голкіпера,як і будь-якого іншого гравця є стабільність.Не потрібно,щоб воротар відбивав м"яч який летить в дев"ятку,чи парирував п"ять з п"яти пенальті,чи навіть здійснювати  карколомні сейви.

Голкіпер не повнний раз за разом виручати свою команду,він повинен не підводити її.

Зараз,я можу знайти собі велику кількість "друзів",але  я йду свідомо  на конфронтацію.Я не задоволенний діями нашого голкіпера Максима Коваля.

Динамо ще скільки не пропускало як  в пешрі половинні чемпіонату.Звичайно,можна все списати на захисників,але я не думаю,що це - головна проблема.Надійності захисникам додає впевненість голкіпера.

Як було в кінці минулого сезону:поки Шовковьский був на полі Динамо ще молго вимучити перемогу,як тільки він зазнав травми в Луцьку  все закінчилося.В трьох матчах- дві нічії.

За останні півроку,точніше за останні півсезону,Коваль був номер один в Динамо.В СаШо - травми,Бойко - не стабільний,Бущан - ще зовсім молодий.За цей час,на мою думку,тільки в матчах з "Фейеноордом" Коваль виручав Динамо.Таких матчів в яких він явно не виручив,а можливо навіть допустив помилки вистачає:

1.Кінець минулого сезону.Коли вже було програно чемпіонство.Останній мачт з Таврією який вже нічого не вирішував,червона картка за фол останньої надії проти Шиндера.Пропуск першого матчу нового чемпіонату проти МетаДону.

 2.Мачт з Говерлою.Передача низом вздовж воротарського майданчика з боку Трухіна чи Однокора.Коваль тільки торкається м"яча,хотів зафіксувати,а міг просто вибити,як результат - Косирін забиває 99  гол в ЧУ.

3.Матч з Борусією Менхенблахбахд.Перший м"яч  забивають з ліній штрафної в воротарський кут.В домашньому матчі,вже при рахунку 0-1 Де Камарго забиває з кутового з ліній воротарської.Чомусь в мене є враження,що недаремно її назвало воротарсьою...

4.Матч чемпіонату з Шахтарем.Перші два м"ячі після кутових,можливо в другому слід було йти на перехолення,але третій м"яч забив Луіш Адріано коли Коваль згубив ворота.М"яч влучив майже по центру воріт.

4.Перший матч ЛЧ проти ПСЖ.Четвертий  м"яч.Коли Коваль банально випустив кулю з рук.Домашній матч з тим же ПСЖ.Лавессі тікає від підкату Хачеріді забірає під дуже гострий кут,але Коваль чомусь вибігає йому на зустріч і аргентинець спокійно перекидає голкіпера.

5.Останній мачт ЛЧ з Динамо Загреб.Тайво зупиняється бо голкіпер голосом сповіщає що він заберає м"яч,гравець Динамо Загреб прокидає м"яч і чистий пенальні на 94 хвилині матчу.

6.Матч з Дніпром.Перший м"я забиває Селя майже з лінії воріт.Воротар чомусь знаходиться на протилежній стороні воріт.

7.Останні матчі з Бордо.В Києві один удар- один гол,в Бордо ледве не привіз м"яч в власні ворота.

Я вважаю.що помилок вистачає.Що в такому клубі як Динамо Київ повинен бути голкіпер понадійніше.

Можливо,Ви багато чули про якісь подвиги Коваля на футбольному полі?А якщо слідкувати за жовтими виданнями то там можна знайти дуже багато посилань на це призвіще.Починаючи дорогими машинами,закінчуючи дорогими дівчатами.

Я радий,що на останній збір полетів молодий Георгій Бущан.Декілька разів бачив його в ділі,імпонує його грає- високий,гарно грає на виходах,вміло вибирає позицю,надійно грає на лінії,але не вистачає впевнененості в своїх діях.Не вистачає того,що є в Коваля,але немає іншого.

Зрозумійте:я хочу,щоб Динамо перемагало.Якщо є проблема то її потрібно вирішувати,а не писати тільки хваленні оди.Особисто я не проти Максима,чи Тайво,але на данний момент їхня гра ставить більше знаків запитання ніж відповідей.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.02.2013, 13:33
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть