Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мауро Сарате

2013-02-25 19:56   Зараз з"являється все більше інформації,що Маура Сарате - гравець  Динамо.Ціна питання - 8 лямів євро валюти. ...

 

Зараз з"являється все більше інформації,що Маура Сарате - гравець  Динамо.Ціна питання - 8 лямів євро валюти.

Зрозуміло,що трансферна кампанія не закінчилася тільки в нас і в Росії.Європейський трансферний ринок закрився пешого лютого,тому агентам немає ніякого сенсу робити промоушн для свого гравця.Як це було з Нету,Роланду та багатьма іншими.

В минулому сезоні Сарате був в аренді в Інтері,де теж був не основний.Найкращий його сезон -це перший сезон в Італії коли він тільки переїхав з Еміратів на правах аренди.Якщо я не помиляюся Лаціо викупив його за 19 мільйонів евро,маючи право "першої ночі".Величезнйи інтерес проявляв МС,але напевно,не вистачило матчів за зібрну Аргентини.

Мауро Сарате не основний гравець Лаціо.Він там взагалі не грає.Римському клубу немає ніякого сенсу тримати його в команді.Тому перехід - можливий.

За повідомленням італійських ЗМІ він є одним з самих високооплачуємих гравців на Апенінах.З іншої сторони відомий принцип президента Лаціо  Клаудіо Лоліто,який не допускає великої дезпропорції в заробітній відомості клубу.Пам"ятаю сагу з продовженнм контракту для тодішнього лідера команди Томмазо Роккі,який отримував до 700 тисяч на рік,але просив невелику надбавку,на яку боси Лаціо не погоджувалися.

Наскільки я зрозумів,всі питання полягають в сумі трансфера.Свого часу Лаціо викупив його за величезні гроші.І на данному трансфері може втратити дуже багато(можливо,з"явиться умовний Галатасарай,який запропонує більше).Динамо переплачувати,чи йти на поступки босам римлян теж не поспішає.Як відомо зараз в Європі не так і багато клубів,які здатні одним платежем виплатити  всю суму.

Я думаю,що найкращим рішенням для обох клубів буде аренда гравця на пісезону.В Лаціо не гарає,зарплату платити потрібно,а  Динамо зараз  потрібний нападник.(навіть рак - риба)

Особисто я не в великому захопленні від Сарате.Є нападники набагато сильніші від нього,тай ще за такі гроші.На мою думку, нападника Динамо потрібно шукати в Голландії,Бельгії,Франції.Ці чемпіонати - доволі схожі з нашим.

Мауро дуже сильно провів перший сезон в Італії,потім відверто здав.Козирі:швидкість,вміння атакувати з глубини,техніка,можливо Рубену буде простіше грати в нападі з своїм співвітчізником,в Динамо зараз - тільки один кваліфікований нападник,тому будь-яке підсилення буде вагомим.З мінусів: він не центер форвард,аргентинець,які  не дуже добре адаптуються в Києві(Нані,Бертольйо.Рубен),конфліктність,з Італії в Україну можнра їхати тільки за великі гроші,не факт,що ми не отримаєм нового дармоїда.

Вибирати не мені.Рішення за Вами Олег Володимирович.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.02.2013, 19:56
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть