Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ідеальні правила???

2013-02-26 20:43   Добрий день вболівальники Великого клубу Динамо Київ, адміністрація сайту, та вболівальники інших клубів, які зараз ...

 

Добрий день вболівальники Великого клубу Динамо Київ, адміністрація сайту, та вболівальники інших клубів, які зараз читають дану статтю.

Нещодавно, а саме 26.02.2013 року мій друг, зіткнувся з такою проблемою. Коли він написав приватне повідомлення AWAW, з текстом про те, що такому спортивному ресурсі не гарно вживати подібні висловлювання (мова йде про коментар в текстовій трансляції товариського матчу Краснодар – Динамо Київ)

 

У кожного свої думки з приводу Да………, якщо б було 3(!) крапки, то це одне, але якщо там стільки ………, то це уже не тягне на паузу, хіба що паузище=).

І уже через декілька хвилин, він побачив:

 

А саме цікаве те, що в пункті 4.1 зазначено:

«4.1. Один пользователь может иметь на сайте ровно один аккаунт. В случае выявления прецедентов повторной регистрации одним и тем же пользователем, администрация оставляет за собой право блокирования всех аккаунтов данного пользователя.»

У нього 1 акаунт, заходить на сайт він постійно, але коментує рідко. Він реєструє новий акаунт, і запитує в AWAWа у чому причина, відповідь уже за декілька хвилин:

 

«2.4. Враждебные по отношению к «Динамо» и всему, что связано с клубом, которому посвящен данный ресурс. То же самое в равной степени касается и сборной Украины. Также — враждебные по отношению к членам команды сайта.»

Що ми бачимо, замість того, щоб пояснити причину, аканти «удаляють».  Але прочитавши ще раз пункт реєстрація, я не знайшов якихось обмежень, можна вибирати будь яке вільне імя, але ні… тільки таке, яке подобається адміністрації, і ще навіть не думайте когось критикувати, хоть тренера, хоть гравці, хоть президента, бо відповідь одна «БАН»!

 

 

 

 

 

Взагалі правила сайту настільки не справедливі для всіх учасників процесу, що неможливо тут більше залишатися, ви тільки почитайте пункти. Наведу деякі приклади:

4.2. Администрация сайта оставляет за собой право ограничивать количество активных (не заблокированных) аккаунтов, авторизация под которыми происходит с одного и того же компьютера.

Ситуація: Я живу в гуртожитку, у нас WI-FI інтернет. Усі користувачі користуються одним ID, і багато людей користуються даним ресурсом, ну раніше користувалися, після такого, з моїх знайомих навряд чи хтось залишиться тут.

Результат. Через недосконалу систему правил певна кількість користувачів перестане користуватися ресурсом, а отже через не досконале законодавство Динамо втрачає прихильників (так як я вважав цей сайт, найкращим).

5. Обратная связь. Дискуссий относительно удаленных комментариев и блогов, а также заблокированных аккаунтов администрация сайта вести не будет — ни публично, ни в личной переписке.

Що ми маємо, адміністрації сайту на нас начхати, їм тільки цікаво те, щоб ми заходили на сайт, і набивали їм рейтинг, через який їм платять рекламодавці.

А зараз, будь ласка, подумайте, і скажіть відверто, останнім часом, ви щось цікаве дізналися з цього сайту?

Також  не раз були проблеми з блогами, коли їх видаляли, а з копії тексту робили новини, новини зявляються пізніше ніж на інших інформаційних ресурсах, і дуже, дуже багато жовтої преси.

Право кожного, чи хоче він такого відношення для себе чи ні, і тільки ми можемо це змінити. Давайте разом зробимо сайт кращим, бо якщо ми далі мовчатимемо, то отримаємо….. .

P.S. Шановна адміністрація, перш ніж ви знищите даний блог, прочитайте, і подумайте над його змістом.

Такого сайту більше немає, але подібних багато, тому будь ласка, не будьте егоїстами, не розуміння користувачів не дасть вам позитивної репутації.

 

Спеціально для Динамо Київ від Шурика

DK_lady

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.02.2013, 20:43
26.02.2013, 20:43
134746 5 THEBEST1990, dk61, Yoora, shain, DoCtoR46
DK_lady
Автор:
(DK_lady)
Статус:
Начинающий писатель (160 комментариев)
Подписчиков:
1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть