Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Яскрава обгортка

2013-02-27 11:42 Вперше за останній час отримав нагоду подивитись "ель-классіко". І що я вам скажу. Зваичайно Кубок Іспанії ...

Вперше за останній час отримав нагоду подивитись "ель-классіко". І що я вам скажу. Зваичайно Кубок Іспанії зовсім не та ціль, що приваблює "вершки футболу". Поведінка під час матчу Моуріньо найкраще ілюструє відношення діючих осіб до цього протистояння. Зазвичай "спейшал ван" нестримний у акторських викрутасах на лавці.

Тут же він був аж надто спокійний і тільки трохи порадів голу молодого Варана (але ж знову чортяка забив "Барсі").

Схоже справді Моуріньо знаходиться на низькому старті. Чемпіонат програний, у ЛЧ розклАд не найкращий, а атмосфера в команді зіпсувалась як відомо вже давно. Значно більш важливим виглядає наступне протистояння на "Олд Траффорд".

А що ж "Барселона"? Синьо-гранатові переживають не найкращі часи. І якщо конфуз з "Реал Сосьєдадом" був сприйнятий спокійно (всяке буває), то поразки від "Мілану" та "Реалу" повинні мати значний вплив. І тут справа не в результаті. Спад форми очевидний. Але ж саме в такий час випробовується на міцність будь-який футбольний колектив. Ось тут би побачити руку тренера. І тут ми бачимо у що може вилитись вальяжне відношення керівництва клубу до питання вибору тренера. Чи допоміг би Гвардіола в такій ситуації? Відверто скажу не знаю.

Середній лінії "Барселони" не вистачає звичної мобільності. Губиться навіть Мессі. Ось де пригодився б Хаві (у найкращій формі). Фабрегас потягнути лямку лідера (що він з успіхом виробляв у Венгера) поки не може. Та й тактичні прорахунки очевидні. Навіщо було на 60 хвилині за рахунку 0:1 так оголяти тили, залишивши фактично Пуйоля один в один з Роналду. Ще ж було вдосталь ігрового часу.

Підсумовуючи зазначу, що не бачу за рахунок чого ця "Барселона" зможе вскрити тричі захист "Мілану". Італійці ж зубами чіплятимуться за отриманий шанс. Чи вистачить одних закидань за спину? Гадаю, що тут необхідна більша активність на флангах (Альба ще хоч старається, тоді як Дані Алвеш зовсім інертний) та забігання, стіночки центрхавів. Можливо варто поставити Іньєсту в центр, а на фланг поставити Вілью? Чи здатний тренерський штаб каталонців вирулити в такий момент сезону? Питань поки що більше ніж відповідей.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.02.2013, 11:42
27.02.2013, 11:42
134788 0
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть