Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наедине. Роман Бебех.

2013-03-03 17:17 Один из журналистов и комментаторов телеканала "2+2" Роман Бебех ответил мне на все интересующие вопросы участников ...

Один из журналистов и комментаторов телеканала "2+2" Роман Бебех ответил мне на все интересующие вопросы участников нашей группы (vk.com/fc_dynamo_kiev).

Роман, какая Ваша ставка на "Шахтер" в ЛЧ: как далеко он сможет пройти? Почему 3 украинских клуба вылетели из Лиги Европы? (Игорь Франклин).

Щоб там не казали експерти, зрозуміло, що «Борусія» фаворит цього протистояння.

Але зустрінься «Шахтар» з дортмундцями восени, шансів у команди Луческу було б набагато більше. Ігровий тонус дуже важлива річ. Ставлю на «Борусію». Чому вилетіли? Напевне, це був просто не наш день. Всі три клуби мали перевагу.

Роман, на Ваш взгляд, будет ли "Динамо" при Блохине играть так же, как при Лобановском? (Евгений Бажан).

Ви маєте на увазі концепцію гри? У Блохіна вона дещо інша. Схожа та все ж свій погляд. Сам Блохін постійно наголошує: «Є Лобановський, а є Блохін». Олегу Володимировичу потрібен час на побудову нової команди і одного міжсезоння замало. Мені пригадується, як я рік тому спілкувався з Рамосом і він говорив, що команда досі не розуміє його на 100%. На той момент він працював у клубі більше року. Поки рано говорити про гру команди Блохіна, оскільки ще команда не встигла усвідомити і відпрацювати задуми Олега Володимировича. Команда на 40% розуміє тренера.

Роман, кто, на Ваш взгляд, займет второе место в чемпионате Украины? Кто фаворит? (Костя Рыбкин).

Все визначать перші тури. Хто рване, той і буде фаворитом. Якщо «Дніпро» загальмує, то «Динамо» буде другим. Але якщо команда Рамоса демонструватиме той футбол, який ми бачили восени, то безумовно фаворит «Дніпро». «Металіст» зробив ставку на чемпіонат, але я поки не уявляю, що з себе наразі представляє команда Маркевича. Повернення Девича, Жажі, відсутність Тайсона безумовно все це вплине на команду. Тим паче був президент, який за всім стежив особисто, але зараз його, на жаль, немає.

Роман, как оцениваете зимнюю трансферную компанию клубов УПЛ? Нравится ли Вам трансферная политика «Динамо»? (Руслан Мелещенко).

Трансферна політика «Динамо» спрямована на українізацію. Блохіну легше працювати з українцями. Добре, що почали відпускати людей. Мені дуже дивно читати слова Леандро Алмейди, що Блохін не тренер рівня «Динамо». Треба починати з того, що Алмейда не рівень цієї команди. Трансфер Віди викликає багато запитань, його акліматизація затягується. Придбання Сидорчука та Цурікова - трансфери на перспективу. Забивного форварда так і не знайшли. Трансфер Лукаса - це швидше вихід із ситуації, яка склалась. Тим паче, що іспанця важко назвати яскраво вираженим форвардом.

Роман, сможет ли Блохин построить крепкую команду европейского уровня? Если да, то за какой период времени? (Ярослав Фурман).

Тренеру треба дати бодай рік для того щоб побачити яку гру він ставить команді. Але в умовах «Динамо» всі вимагають результату одразу.

Роман, на Вашу думку, яка команда Прем'єр-ліги знаходиться в найкращій фізичній формі? (Льоша Сокирко).

Поки не було першого туру, то важко давати оцінку. Але я вважаю, що «Динамо» буде серед перших команд за фізичною готовністю. Про ті навантаження, які запропонував команді Блохін, футболісти багато розповідали мені в Іспанії. «Було дуже важко», - таке можна дати резюме фізичної підготовки. І не всі могли їх витримати. Наприклад, молодий Хльобас був не готовий. З деяких фізичних тестів Велозу та Тайво сходили першими. Тож фізична підготовка - це не завжди показник гарного результату. «Динамо» перебігало «Бордо», але французи пройшли далі.

Роман, что Вы думаете на счет объединенного чемпионата? Согласится ли украинская сторона войти в него? (Руслан Джелядинов).

Я вже говорив про те, що у цій ідеї багато політики. Нас знову хочуть повернути під крило Москви. Один чемпіонат, митний союз, а потім скажуть давайте одну країну зробимо. Ми стільки років боролись за незалежність, щоб знову прогнутись під Москву почувши про величезні гроші? Не все купується. Позиція «Динамо» - вичікувальна. Багато залежатиме від позиції Рината Ахметова. Він має великий вплив на багато клубів.

Сможет ли "Днепр", на Ваш взгляд, удержать за собой 2-ю строчку в таблице чемпионата Украины? (Коля Крывый).

Хотів би відзначити атмосферу цього колективу. Кажуть, там завжди був гарний мікроклімат, але те, що я побачив мене здивувало. У «Дніпрі» Рамос довіряє футболістам. Це полягає передусім у відсутності перевірок відбою на зборах та інших дрібниць. У «Дніпра» цього року дуже гарні шанси на здобуття путівки до кваліфікації Ліги чемпіонів.

Роман, удастся ли Блохину и "Динамо" завоевать второе место в чемпионате Украины после вылета из ЛЕ или все таки "Днепр" оставит за собой второе место? (Андрей Матенков).

Давати якісь прогнози справа невдячна. Всім, хто каже, що у нас поганий чемпіонат пораджу поспостерігати за боротьбою за друге місце. Буде дуже гаряче.

Нужно ли менять лимит в УПЛ, чтобы качественней выступать в еврокубках? Может всё-таки лучше пойти по принципу АПЛ? (Артём Семененко).

А чим вже існуючий ліміт заважає виступати у єврокубках? Треба давати шанс молодим. Скільки Газзаєв ставив Ярмоленка і от ми отримали гравця національної збірної. Засилля на легіонерів заважає українцям розвиватись. Але в той же час, ліміт допомагає українцям отримати контракт і заспокоїтись.

Вячеслав Бабаян

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.03.2013, 17:17
03.03.2013, 17:17
135153 1 sogdian
Vya4eslav95
Автор:
(Vya4eslav95)
Статус:
Начинающий писатель (145 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть