Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Я вже звик

2013-03-04 21:51 Двічі на рік ми чуємо приблизно однакові речі: Влітку кажуть,що ми підсилюємо дві-три позиції добротними легіонерами,і ...

Двічі на рік ми чуємо приблизно однакові речі:

Влітку кажуть,що ми підсилюємо дві-три позиції добротними легіонерами,і команда достойно виступить в єврокубках,і нарешті поверне чемпіонство;.

Взмику кажуть,що ми позбудемось баласту,проведем точечну селекцію(основне оновлення будемо проводити влітку бо залишилося 10-12 ігор чемпіонату),на зборах гарно відпрацюємо і ми всі знову побачимо нове Динамо.

Якщо чесно то вже набридло...

Я теж багато чого не вмію,але інші люди(професіонали) можуть мені допомогти за певну суму.Я не вмію ремонтувати авто,теоретично знаю як,але навряд чи зможу сам щось відремонутвати.

Ринат Ахметов після багатьох невдач,відішов від управління клубу,тільки забезпечує стабільне фінансування,довіривши клуб менеджерам.

Ігор Суркіс теж відійшов від особистого управління клубу,довіривши спортивні справи команди Олексію Михайличенку.Він підбирає гравців,він визначає тих хто повинен залишити команду,він приймає участь в трененуваннях команди.

Я був особисто проти призначення Михайличенка спортивним директором.Перед тим як іти працювати в Динамо людина повинна мати успіхи на ділянці на яку його запршують.А тут людина з чистого листа..Як казавж великий ВВЛ,що в Динамо повинні бути тільки найкращі

Після ВВЛ йому вже довірили Динамо.Що ми отримали?Почали здавати позиції в Україні,програвати очні матчі Шахтарю, в команді було до 40 чоловік більшість з яких були легіонери не зовсім високого рівня...

Зараз ситуація повторюється.Влітку саме Олексій Олександрович проводив літню селекцію.Краньчар,Рубен,Раффаель,Тайво,Велозу,Каверін, взимку підписали тих кого не вдалося підписати влітку,або раніше Віду,Безуса,Селіна.Де вони всі зараз?Тільки про Вело можна сказати,що він дійсно підсилив команду.Всі інші - тихий жах!Штіліч якого Карпати придбали за 500 тисяч виглядає сильніше від Краньчара за якого заплатили в рази більше.Можна продовжувати далі:Каверін 1.5 мільйона євро,невже він коштує таких грошей?Чи можливо він кращий за молодого Калитвенцева чи Віталіка Гемеги які грають в молодіжних командах..Тайво - це взагалі жах,навіть остання команда КПР відмовилася від нього,Раффаель взагалі так і не зрозумівши на якій позиції його будуть використувувати.Вліту писали кожного дня,що чекаємо на Рому Безуса.За нього Ганновер пропонував 700 тисяч євро,а ми купили маже за 5 лямів.

Я думаю,що все дуже просто.Михайличенко змушений ставити тих гравців яких він особисто запросив,доводячи ІМС що з них буде користь.

Така ситутація вже була коли Сабо тренував Динамо.До цього він керував селекцією і надавав перевагу тим кого він запросив.

Раніше я думав,що потрібно якісь акції протесту проти дій керівництва Динамо,але потім збагнув,що найкращий протест це кількість глядачів на трибуні...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.03.2013, 21:51
04.03.2013, 21:51
135306 0
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть