Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чемпіонат України 2013-2014

2013-03-13 14:52 Доброго дня. Ось і повернувся я на сайт, після відбуття строку «бану»=). Останнім часом стало популярно ...

Доброго дня. Ось і повернувся я на сайт, після відбуття строку «бану»=).

Останнім часом стало популярно робити свої прогнози з приводу чемпіонства, хто займе 2 місце, 3-тє…

Я не стану вкотре підраховувати очки, які здобуде, чи/або не здобуде Динамо, чи/або яке місце посяде після завершення чемпіонату сезону 2012-2013, я спробую заглянути дещо дальше, аж у сезон 2013-2014 рр..

Зараз в ЗМІ безліч інформації про те, що Луческу покине Шахтар після завершення сезону. Ось це, якщо так буде, я вважаю, головна причина, яка вплине на розіграш 1-го місця.

Останні роки Шахтар впевнено займає 1-ше місце, як нам не прикро це визначати. Причиною цього є те, що тренерський штаб гірників на чолі з Луческу довгий час награвав склад, підбирав гравців під свою схему, і це давало результат. Але в донецькому клубі містер розуміє, що вище голови він не стрибне, і правильно зробить, якщо покине діючого чемпіона України. А зміна тренера, завжди, несе за собою зміну гри, підбору виконавців, награних схем…

Згадайте Динамо Київ часів Валерія Васильовича Лобановського. Памятаєте як команда виносила грандів світового футболу Реал, Барселону, Арсенал…, і як все змінилося з травня 2002 року…

З того трагічного моменту, Динамо не змогло знайти свою гру, хоча моментами здавалося що ніби все наладилося і команда розпочала грати, але то тільки моменти, які радували наші серця…

Скільки тренерів змінилося з того часу? Михайличенко, Сабо, Буряк, Демяненко, Сьомін, Газаєв, Лужний(в/о), зараз Блохін, на якого покладено великі сподівання, відновлення Великого Клубу Динамо Київ.

Так ось щодо чемпіонства 2013-2014 рр. Як на мене перевага у дніпропетровського Дніпра, Хуанде Рамос довгий час створював команду, і як на мене, команда заграла, можливо ще не досконало, але у наставника дніпропетровців ще є час, щоб Дніпро зміг заграти, ще краще, і не лише в Чемпіонаті України, а й на Євро арені. Саме через це віддам перевагу дніпропетровцям у боротьбі за золото.

На 2-ге місце яке дасть змогу боротися за Лігу Чемпіонів буде запекла боротьба між Динамо і Шахтарем.

У Олега Володимировича буде час щоб нав’язати своїм підопічним саме свій стиль гри, награти певні схеми, але все таки менше часу, ніж його було у дніпропетровського колеги. Але я не проти буду помилитися, і не засмучусь, якщо ДК опиниться на найвищій сходинці=).

Шахтар зараз знаходиться на піку форми, і ще в сезоні 2013-2014 рр. буде грати в дещо схожий футбол, який команді прив’язав «Містер». Тут також можна провести паралелі з Динамо 2003, та 2004 років, коли кияни ставали чемпіонами завдяки виконавцям які добре знали і розуміли чого від них хотів Лобановський.

Металіст на мою думку залишиться на 4 місці. Я не хочу образити ні Мирона Богдановича, ні вболівальників Металіста, але зміна керівництва також зіграє з харків’янами злий жарт, плюс до цього вважаю, що Маркевич досягнув свого максимуму, і в котрий рік ми говоримо Металіст, але команда так і залишається позаду грандів українського футболу.

Крім цих чотирьох команд, я сумніваюсь, що хтось втрутиться в боротьбу за золоті медалі, можливо на проміжку якогось часу будуть простежуватися сенсаційні результати інших команд, але на весь сезон їх не вистачить.

Уже слід визнати, що рівень Українського футболу значно зріс, і фаворити не так чітко простежуються як це було років 5-7 тому. Зараз складно сказати хто займе 2-ге місце по завершенню цього сезону.

Нам залишається тільки підтримувати команду, і чекати.

Дякую за увагу.

 

Віктор Бардаков

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.03.2013, 14:52
THEBEST1990
Автор:
(THEBEST1990)
Статус:
Наставник (1392 комментария)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть