Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чергове холуйство дАнєцких "експертів"

2013-03-17 08:58 Хочу виразити своє обурення побаченим вчора після надзвичайной захоплюйочого матчу Таврія - Мет. Дон. Здавалось би, ...

Хочу виразити своє обурення побаченим вчора після надзвичайной захоплюйочого матчу Таврія - Мет. Дон. Здавалось би, що може спортити враження від перегляду футбольної битви, де кожна команда грає на перемогу і жоден тренер не давав установки "злити" цю гру. Та "експерти" каналу футбол, як завжди на висоті.

Для "величного тренеру багатьох поколінь" морозова харчування та фінансове становище футболістів зовсім не впливають на тактику. І те що при пригніченому моральному становищі, жодна команда не показує свій максимум. Хотів би я подивитись на нього, якби він в свій час попав в таку ситуацію. Та 90% тренерів пішли б з тренерського містку при такій ситуації. А за ними побігли б і гравці команди. І від Таврії залишилось би щось подібне, що ми зараз бачимо в Арсеналі. Проте Олег Романович залишився, він за своїх гравців горою. А з ним і залишилась команда. І після цього всього вони добувають такі необхідні очки та б'ються за свого тренера. А всякі шавки лише погавкують зі своєї стідії та усіма відомими способами намагаються знищити український футбол. Для них лише відомі нам клуби є святими і недоторканними. Мало вже їм Олега Володимировича, так вони ще й на Лужного накидуються. Адже він теж динамівець. А все, що має відношення до нашого клубу, на них діє як червона ганчірка для бика.

Шановні, з цим потрібно щосб робити. Пнісова і Ко треба  поставити на місце. Хотілось би почути ваші пропозиції у коментарях під цим блогом.

Як додаток до блога для тих, хто не в курсі подій, пропоную переглянути відео вчорашнього холуйства.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NUDpe_7pV_w

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.03.2013, 08:58
MoRtaL
Автор:
(MoRtaL)
Статус:
Начинающий писатель (173 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть