Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Знайоме відчуття відчаю

2013-03-24 12:03 Весняна гра Динамо не всиляє жодного оптимізму.Складається,таке враження,що ніякої зимньої роботи не було.Все залишилося на рівні ...

Весняна гра Динамо не всиляє жодного оптимізму.Складається,таке враження,що ніякої зимньої роботи не було.Все залишилося на рівні минулорічної осені.

Щей матч проти Польші підкинув матеріал для роздумів.Динамівці які в клубі не влучають з метра в порожні ворота забивають красиві м"ячі.На маю думку всі динамівці були кращими в Варшаві.

Хто бачив матчі Хорватії проти Сербії,а також Португалії проти Ізраіля бачили,що Велозо і Краньчар грають завсім по іншому.Показують футбол на порядок вище,ніж це вони роблять в клубі.

Особисто я не можу зрозуміти поняття тренерський дует.Раніше був тренерський дует Лобановський- Базилевич.В збірну Швеції декілька років тому очолювали два наставника.Зараз ,Баєр тренує дует молодих наставників  Саша  Левандовскі(тренер Ю19)-і Хююпя.

На мою думку,однозначно вважати Олега Блохіна головним не можна,обов"язково потрібна прив"язка Олексія Михайличенка.Який відповідає за багато питань,починючи з селекції,закінчуючи тактичною підготовкою до конкретних матчів.

Зловив себе на думці,що десь я вже бачив такі муки як на весні 2013 року.З"явилися дві асоціації:

1.Серпень 2004 року.Матч кваліфікації ЛЧ Динамо - Трабзоноспор.В першому таймі Маріс Верпаковскіс забиває швидкий м"яч в ворота турків,але потім був суттєвий жах,добре,що ми тільки відскочили 1-2,Караденіз(який зараз грає за Рубін),та Ятара просто розривали все Динамо.Добре,що Йожеф Сабо зміг створити диво в матчі відповіді  в Трабзоні.

Цей матч був як ілюстрація всьго,що відбувалося тоді в Динамо.Загального рівня команди

Те Динамо було доведено до ручки.Вже тоді було зрозуміло,що розпочалося період занепаду.Величезна кількісь гравців,до 40 чоловік,величезна кількість легіонерів,які приходили в комаду в кожне трансферне вікно,Попередні легіонери відразу втрачали місце в складі,відразу як приходили нові.

З молодих отримав шанс тільки Олександр Яценко.Свій шанс він отримав після конфілкту головного тренера з тогочасним лідером команди Гораном Гавранчічем.Свій шанс Яценко втрати відразу після того,як Ігор Суркіс примирив опонентів.

Хоча в той час існувала академічна гупа Павла Яковенка.Гравцям якої було по 18-19 років. можна було підпускати до основи.Покоління Прошина,Мілі,АЛієва,Адблейби,Воробея,Ситника,Польвого,Пучкова,Яценка,Чеберячка.

2.2009 рік стикові матчі за прово участі в ЧС в ПАР.ДА Україна поступається грекам,вже на хвилині 70 стало зрозуміло,що нічого не буде.Відчуття страшеного відчаю.Найслабший суперник в стикових матчах доволі легко перегравав суперника на його ж полі.За весь матч наша команда створили декілька напімоментів.А греки в будь-який момент могли добавити...

До цьомго був неоднозначний відбір.Ми потрапили на дурге місце,завдяки збірній Англії,яка мало зуб на ховрватів,за попередній відбір

Переграв нас насамперд  тренер елінів Отто Рехагель,який в Афінах свідомо пішов на нічію,розуміючи,що в Донецьку все може вирішити один м"яч.Потім,збірна Грцецї не показала нічого на ЧС.

Зараз,є схожі відчуття з 2004 та 2009 роком.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.03.2013, 12:03
24.03.2013, 12:03
136889 1 After_that
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть