Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невдала спроба заглянути в перспективу результату

2013-03-27 14:50 Вчора, з завершенням матчу Чорногорія-Англія, завершелося перше коло міжусобойчиків претендентів на чільні місця в групі Н ...

Вчора, з завершенням матчу Чорногорія-Англія, завершелося перше коло міжусобойчиків претендентів на чільні місця в групі Н (до яких я, згілно алфавіту, відношу Англію, Польщу, Україну і Чорногорію).

На запитання, чому лише згідно алфавіту – я відповім просто: а, виявляється, нині всі претенденти в нашій групі рівні за силою… Рівні-рівні; і навіть Англія – «не рівніша» за всіх інших; за грою, звичайно, «не рівніша»; але не позаігровим футбольним впливом… Чому так сталось, і чому так є – окрема розмова. Хоча, для затравки зауважу: Англійська Прем’єр-Ліга – вкрай залегіонерізована (попри драконівські антиміграційні закони Уряду Її Величності, які, виявляється, ще й недостатні); і жоден збірник Англії не грає за межами своєї країни… Дуже когось надує!:).

Але повернімося до теми, яку я хочу підняти…

l>

ЦІКАВА ТАБЛИЦЯ

Так от, в згаданому міжусобойчику, в першому його колі (по три гри кожен) – є лідер. Пригадуючи загальну турнірну таблицю – ніхто не здивується, що цим лідером (в міжусобній гонці) є чорногорці з доробком аж… в П’ЯТЬ… очок! Які склались з перемоги над нами (на нашому же полі…) та з домашніх нічиїх з британцями і поляками.

Другим номером йде Україна, чотири очки: по одній перемозі, нічиїй та поразці. В другому колі нам грати з чорногорцями на виїзді та вдома з бритами і поляками…

Лише треті – англійці: три нічиї. По графіку вдома прийматимуть поляків та чорногорців…

Два очки з однією домашньою поразкою, і останнє місце – у поляків. І вдома в другому колі прийматимуть лише чорногорців… Тому-то польські ЗМІ та уболівальники так люті на свою «Кадру» за домашню поразку: після неї – наймінімальніші шанси з усієї когорти очільників групи Н на перепустку в Бразилію.

Але, як би там не було, з наведених розкладів можна і слід зробити декілька важливих висновків:

1. Підкреслити, що в цілому в групі Н зібралась рівноцінна четвірка претендентів як на перемогу в ній, так і на «прольот, як фанера над Ріо»:).

2. З першого пункту: Квиток на справжній літак в Ріо-де Жанейро гарантує лише перше місце. Друге місце, з огляду на кількість нічиїх в групі – не гарантує плей-офф з іншими другими… Цілком ймовірно, що якраз в нашій групі друга збірна команда виявиться «з вовчою перепусткою» в плей-офф; особливо, якщо конкуренти-претенденти і далі нічиїми відбиратимуть один в одного очки.

3. Зрозуміло, що переможцем в групі виявиться збірна, яка матиме найкращі результати у вищенаведеному міжусобойчику. А друге місце, вірогідно, займе збірна, яка матиме кращі результати в матчах з аутсайдерами (тобто, та збірна, яка набере максимум з Молдовою та Сан-Маріно, включно з різницею голів забитих-пропущених)…

От і з цього потрібно виходити, прогнозуючи наші шанси; і шанси наших суперників. Зрозуміло, що наші шанси, як досі, весною, полягають лише в максимумі набраних очок з конкурентами (оскільки з Молдовою ми «своє відіграли», і невдало). З Сан-Маріно – потрібно поліпшувати різницю: щоб вона була кращою, ніж в конкурентів.

Ось такі завдання.

А наскільки вони реальні – покаже лише час. Я особисто – боюсь щось загадувати і прогнозувати: невдячна це справа. Я можу лише бажати нашій збірній щастя… Лише воно, щастя, фарт – здатні надати нам путівку в Бразилію. Я так вважаю.

РS: одного разу наша збірна вже виходила у фінальну частину чемпіонату світу з рівної за складом групи… Якраз-то – виходила з першого місця. Але то було з-за умови перемог і в цілому вдалих результатів з конкурентами. Пригадайте: лише з турками ми розмінялись перемогами; а з усіма іншими – виграш плюс нічия…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.03.2013, 14:50
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37682 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть