Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кращий серед гірших

2013-03-29 10:36 Остані три-чотири дні на сайті в мене була дискусія(скоріше обмін точками зору) з одним з відвідувачів ...

Остані три-чотири дні на сайті в мене була дискусія(скоріше обмін точками зору) з одним з відвідувачів сайту.Звичайно,потрібно поважати думку інших,а особливо давати можливість її висловлювати.

Дописувач вболіває за Шахтар він цього не приховує.Він висловив думку,що Луческу є приблизно тим,ким є для Динамо Лобановський.Звичайно,Шахтар переживає зараз найтрофейніший час,але таке порівння є на мою думку не зовсім правильним.

1.Що виграв Мірча?Непотрібний грандам Кубок УЕФА.Навіть в самому цьому відомстві зрозуміли відношення до цього кубку,намагаються підсилити до нього інтерес серед топ клубів,але відношення не міняється,зараз говорять про можливіть участі в ЛЧ для пережможця кубку.

 

СЬогоднішні рівень ЛЄ -европейський середняк,або східноєврпейські гранди.При бажанні Атлетіко виграв його двічі,значить в розумінні Містера Атлетіко -гран,хоча в ЛЧ не грає.

Яскравим прикладом ставлення до ЛЄ є Наполі.В одному місті України дуже надували губи на рахуок матчу з напіврезервним складом наполітанців,але відразу в на весні Наполі ганебно вилитів.Для них,як і для ПСВ пріорітет ЛЧ.Пригадайте минулорічні виступи манчестерівських команд.

Хоча і ми далеко не втекли,не переглали зовсім невмотиваний Бордо...

Валерій Васильвич виграва КК коли в ньому грали тільки переможці кубків(в КЕЧ виходила тільки одна команда),а не по 3-4 команди від одного чеміонату.Тобто,всі команди були мотивовані.

Останні три роки ЧУ та КУ.В тому стані в якому зараз пербуває чемпіонат це не показник.На жаль,прогресу немє ніякого.Одним з критеріїв розвитку чемпіонату є поява молодих гравців.Хто з молодих гравців розкрився в ЧУ 2012-13?Гречішкін?Спасибі...

Чемпіонат фармів,та бізес партнерів,або членів однієї фракції в парламенті(Клімов.Бойко,Колесніков,Геллер,Шуфрич,Онищено,...)

2.Був тезіс,що на Динамо тоді працювала вся Україна.Динамо вигравало свої чемпіонства коли політичний центер знаходився в іншому місці.Яб хотів подивитися,скільки чемпіонств здобув би Шахтар в чемпіонаті Росії.Я впевнений,що жодного.Максимум 2-3 місце в кращі часи.

Можливості в команди з Донецька зараз найширші.Вся вертикаль влади,будь-який молодий футболіст при бажанні відразу надіває огонжево-чорну  форму.ФФУ,ПЛ на їхній стороні.Якщо хтось насмілиться поборотися,чи виграти чемпіонсвто,тоді КВА Суд відразу його скасує....

3.Чого досяг Луческу в Європі?Якщо поняття гроші -результат то нічого.По сутті він не переграв жодного мотивованого чи не розібраного суперника.Звичайно,перемагати зовсім не вмотивований Арсенал,чи розібрану Рому з молодим тренером який пільки в команді тиждень.Земляки Мірчі теж перграли Челсі в ЛЄ,так що вони теж є гранда.Ніхто не хоче говорити,що в Челсі був величезний спад,КПР,Норвіч команди які перегравали аристократів.Атлетіко взагалі не залишив жодного шансу

Інша справа грати проти мотиваних Ювентусів,Барселон,Борусій які швидко ставлять все на місце.Молодий Клопп як школяра переграв пенсіонера Мірчу.Луческу очікував на стартовий  фірмовий штурм Борусії,перші 10-15 хвилин,коли Борусія забиває найбільше м"ячів,але Клопп наростив максимальний темп тільки з хвилини 25-30,до цього ніхто не був готовий.Все б вирішилося б ще в Донецьку,але не було Гюндогана,.Борусія грала на результативну нічію,вона її і здобула.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.03.2013, 10:36
29.03.2013, 10:36
137304 3 kram46, KievTheBest, Alexandr_SP
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть