Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Те що не сподобалось ("мелочь" і не тільки).

2013-04-08 09:41 Відразу визначу мету блога. Не аналізувати суддівство (про це багато написано). Не критикувати гру Динамо (як ...

Відразу визначу мету блога. Не аналізувати суддівство (про це багато написано). Не критикувати гру Динамо (як на мене дійсно не погано грали). Відобразити те, що не сподобалось і  по грі і по її закінченню. Зі сторони Динамо. І так:

1:1 – останні 20-25 хвилин другого тайму. Де там була навала і тиск на ворота суперника?

Чому про це так багато говорять. Співають одну пісню з Блохіним? (про нього пізніше). В останні 7 хвилин, коли проходив по флангу  Сілва  і робив простріл (чи навіс?) в штрафній знаходилось 2 динамівця (один з них Безус). Таких моменти було два, показові.

Далі: Мілевський. Розумію, оскома при згадці Артема є в половини фанів ДК. Лишній раз я  б цієї теми не підіймав. Але зараз… Його фігура була  знаковою в усіх протистояннях з ШД. Тут вже мені не заперечити. Розумію, що зараз його форма під сумнівом (хоча тут теж не так все ясно). Але особисто мені «не хватало» Артема. Не в халаті і з алкоголем, а саме Артема Мілевського в матчі Динамо-Шахтар.

І саме прикре: Флеш інтерв’ю і поведінка під час нього Блохіна. Ви знаєте про що я. І напевно вже писали. Але я коротко: були «Обнімашки та заіскування». При чому (як я встиг підмітити) з тими футболістами Шахтаря які свідомо займались провокаціями на футбольному полі (крім П’ятова). Ніколи не був лютим ненависником Донецька, нормально спостерігав Шахтар в міжнародних матчах (підтримував проти «Челсі»), але ЦЕ від Блохіна…..  Це не повага до фанатів, вболівальників, тих хто брав інтерв’ю, окремих своїх гравців (які горіли грою). Для мене нормальна реакція тренера: злість за результат, зціплені зуби і короткі прямі відповіді. Можливо це суб’єктивно, але ж і блог суб’єктивний. При такій поведінці тренера як можна чекати спортивної агресії від Велозу, Тайво. І його коментар про суддівство: якщо суддя «зломав» гру, відразу потібно сказати як він це зробив. Або пояснити, або взагалі ні чого. А то виходить, що кореспондент тяг його не докінчені слова в той  момент коли на обличчі Блохіна була якась глупа усмішка та розгубленість. Харизма у ГТ не повинна закінчуватись з фінальним свистком.

Все. Основна думка викладена. Якщо повторювався десь по темах пробачайте, багато всього написано все не вчитаєш.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2013, 09:41
08.04.2013, 09:41
138173 3 president, ostap1964, MaksymK
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть