Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Можливо отак!

2013-04-15 23:43 Я чудово пам’ятаю, що це спортивний сайт .Я чудово розумію, як тут намагаються уникати політизації думок.Та ...

Я чудово пам’ятаю, що це спортивний сайт .
Я чудово розумію, як тут намагаються уникати політизації думок.
Та все ж !
Український футбол є політично залежним……!
Майже геть усі намагаються коментувати, аналізувати лише спортивну складову (сенс якої насьогодні дехто в укр.футболі усілякими силами намагається нівелювати),  інколи можуть згадати про бізнес-складову футболу  ( попри те, що ледь не всі клуби декларують свою збитковість), що все ж , до прикладу, за участі в євротурнірах дозволяє «заробити» ,  а питання скритої чи явної «зацікавленості» арбітрівї розглядаються відокремлено від  реалій нашого щоденного життя.


Футбол,  бізнес,  політика.
Хочу стверджувати, що ці поняття в Україні мають прямий зв'язок !
Зв’язок футболу і політики відслідкувати доволі не складно. Величезна армія уболівальників інколи (у дні політичних виборів) обовязково стає електоратом. Справжі чи сфальшовані спортивні досягнення  улюбленої команди, з якою асоціюються певні політичні обличчя, стимулюють вірних уболівальників робити відповідний політичний вибір.
Політика   -- це великий бізнес з неймовірними фінансовими можливостями , треба лише бути «наближеним до сім’ї»…. Ти сім’ї забезпеч футбол, а значить «народну» підтримку, а тобі за це доступ до бюджету .
Щодня усім нам нагадують, що «годує» (наповнює) державний бюджет промисловість, яка сконцентрована на сході країни (далеко не беззаперечне твердження!), найкращі керівні кадри є вихідцями тієї ж території,…..  все найкраще ніби сконцентровано там же. І, як не дивно, це  працює....
Створення нової структури, що знову буде «ум, честь и совесть нашей эпохи» йде повним ходом …..
Тому, беруся стверджувати, боротьба на усіх фронтах проти Динамо має головною метою забезпечення іміджевої переваги східного (донецького) регіону і у намасовішому виді спорту  -  футболі. А некероване ними Динамо є ще тим оазисом, яким найближчим часом спроможний показати, що їхня «пустеля» не є земним раєм до якого хочеться усім.
Політика – це брудна справа. А тому і все, що відбувається зараз у нашому футболі робиться зовсім не «чистими» руками.  І не нам дивуватися! І не спортивні результати у чистому виді насправді цікавлять творців цього цькування ДК.
Хліба й видовищ!
Не тільки гречка і продуктовий набір спроможні вплинути на виборця…  Видовища не менш потрібні, це і регулярні концерти «так любимих» зірок російської естради, ……….. ну і звичайно «непереможна» хода ЩД……. Тоді забувається усе, і тотальна відсутність доріг, і вирубані карпатські ліси, і регулярні комунальні аварії. і Межигір’я, і справеливі суди, і безкоштовна медицина ….. і багато іншого.
У партії влади ненайкращі часи, тому заради перемоги у 15-му вони готові «мочить в сортире» усіх! А бажаючих виконувати цю брудну роботу шукати зі свічкою не треба!


Можливо отак !?

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.04.2013, 23:43
sw777
Автор:
(sw777)
Статус:
Старожил (531 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть