Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Досвід проти молоді

2013-04-16 12:33 Я доволі прискіпливо слідкую за всім молодіжним футболом в Україні.Звичайно,особлива моя увага звернена до молодіжних команд ...

Я доволі прискіпливо слідкую за всім молодіжним футболом в Україні.Звичайно,особлива моя увага звернена до молодіжних команд Динамо.

Я думаю,що не тільки мені хочеться,щоб в УПЛ було більше власних гравців,ніж легіонерів.

Вчора написав блог про Динамо -2.Я так і не зрозумів призначення цієї команди.

В молодіжних командах є дуже багато цікавих молодих гравців.На мою думку набагато більше ніж це було раніше.Чого вартий тільки крайній півзахисник команди Ю -17 Віктор Циганков.Швидкість в хлопця - просто вражаюча.

 

Я не можу зрозуміти тренерів молодіжних команд,які ставлять перед командами найвищі  турнірні цілі.Це насамперд, стосується молодіжної команди Динамо,та команди Ю-19

Найкращий показник роботи молодіжної команди - кількість власних гравців в  першій команді.

Молодіжна команда Динамо  веде бородьбу з луганською Зорею за перше місце(різниця 5 очок при очній зустрічі в наступному турі).Команда з Луганська вже не один рік є лідером молодіжних змагань.В її основі грають гравці  1990-92 року народження.Тренує команду колишній захисник збірної України,Шахтаря,Карпат Володимир Микитін.Лідерсто Зорі не дає ніяких дивідендів.В першій команді немає жодного гравця з молодіжки ,окрім Івана Петряка(вихованець київського футболу),який вже не один рік стукається до першої команди.

Не розумію навіщо молодіжним командам ставити результат на перше місце?Звичайно,він важливий,але нехай конкретні завдання вирішують гравці які є в об"ємі команди,нехай,в них формується характер і лідерські здібності.

В молодіжній команді грають Алієв,Мілевський,Лукас,Кравець на яких ОВБ не розраховує зовсім.В Мілевського контракт закінчується вліку,в Алієва через 7 місяців,Лукас перебуває в оренді.В той же час лідери молодіжної комнди отримують менше ігрового часу,насамперд Маік,Цибульник,Карп з комнади Ю 19 взагалі нікого не запрошують.Лідер команди Ю 19 Яремчук відіграв в команді дублерів тільки декілька хвилин.В першій частині сезону гравці команди Ю19 мали більше практики.

Аналогічна ситуація і в команді Ю19.В своїй підгрупі команда зайняла перше місце з величезним відривом.Сьогодні команда бореться за першу сходинку з командою Іллічівця.За команду Іллічівця грають ті,хто за віком вже повинен грати за дубель,за дубель згарють ті,хто не з Шахтаря,а в основі всі орендовані.

Команда Ю19 вже відкрила цілу групу цікавих гравців Чумак,Яремчук,Тищенко,Кузик,Полегелнько,Харатін,Болденков.На декого з них звернули увагу селекціонери леверкузенського Баєра.В тойже час,з дублюючого складу запрошують гравців для підсилення команди.Голкіпер Солдатенко який був основний восени випав з складу,замість нього грає Ткаченко.Також,на весні грають Панфілов,Братков,Савченко гравці з дубля команди.З команди пішов захисник Ковтун,який перейшов до Металіста в тойже час,підписали захисника Арсенала Головка- молодшого(що це за гравець ви можете зрозуміти переглянувши результати Арсенала)

Я думаю,що таке "підсилення" нікому не потрібне.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.04.2013, 12:33
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть