Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Колліну та суддів.

2013-04-17 21:56     Доброго всим ранку, дня, вечора, ночі. Ось прочитав статтю "Коллина: Миссия невыполнима?" і вирішив ...

    Доброго всим ранку, дня, вечора, ночі. Ось прочитав статтю "Коллина: Миссия невыполнима?" і вирішив поділитися своїм баченням даної проблеми. Останнім часом з наближенням чемпіонату до свого завершення після кожного матчу в ЗМІ як гриби після дощу з*являються різноманітні статті про некомпетентність, або недостатню компетентність наших суддів.

   Але я думаю, що причина криється зовсім в іншому. Ну не повірю я, що наші судді настільки не знають своїх прямих обов*язків (футбольних правил), що бачачи гру рукою умовного футболіста Петрова у власному штрафному майданчику, вони (судді) впадають у ступор і не знають як в данній ситуації себе вести. Так вони не безгрішні і помиляються, але назвіть мені хоч одного арбітра який не помиляється, та немає таких. Не помиляється лише той, хто нічого не робить. Ви подивіться які помилки допускають арбітри у ЛЧ або ЛЄ або на Євро ( зараз усі мабуть згадали гол Девіча у ворота Англії), і це ті турніри де апріорі повинні судити кращі з кращих. Між Європою і нами лише різниця в тому, що там ці помилки носять одиничний характер а у нас ці помилки постійно.

   Але повернемося до наших суддів. Якось Колліна сказав: "Якщо ви стверджуєте, що арбітри беруть хабарі то дайте мені докази і потім я буду розбиратися". Не може людина з європейським менталітетом зрозуміти, як можна звинувачувати когось не маючи доказів. Та доказів ніколи і не буде, по тій простій причині. що всі будуть мовчати і той хто дає і той хто бере, якщо взагалі бере.

   Зараз я ввааю суддівство кожного матчу, а особливо таких як ДК-ШД, ДД-МХ та ін. це як ходіння по мінному полі для арбітра, адже з однієї сторони Колліна а з іншої люди які перед матчем або до цього недвозначно натякають головному арбітру як потрібно судити або проти кого, і робиться це в обхід Колліни, от і виходять наші люди в чорному на матч і починають свистіти не пойми як і куди.

   Це все я до чого написав, що арбітри це лише вершина айзберга. І Колліна при всьому своєму бажанні не наведе лад у футболі, тому-що, щоб був лад у футболі спочатку потрібно навести цей самий лад в Україні. Неможливо побудувати кристально чистий без корупції футбол у країні економіка якої наскрізь прогнила корупцією, це те саме що побудувати державу в державі, що неможливо.

  І ще кілька речень. Я не виправдовую суддів в даному блозі, просто написав як я бачу цю ситуацію, можливо хтось думаю по іншому.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.04.2013, 21:56
ViK-TUR
Автор:
(ViK-TUR)
Статус:
Опытный писатель (245 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4   25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть