Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А якщо так ?

2013-04-25 19:49 Ще раз повертаючись до матчу з Зорею та вже заглядаючи у матч в Києві з Дніпром ...

Ще раз повертаючись до матчу з Зорею та вже заглядаючи у матч в Києві з Дніпром хочу звернути вашу на гру нашої команди в захисті. Тема особливо актуальна враховуючи повернення після дискваліфікації основного центрбека киян Хачеріді. 

Так от. Всі ми, після матчу в Луганську, що називається "воспряли духом".

.Тут і впевнена гра в атаці і безпомилкова гра експрементального захисту дали нам багато приводів для оптимізму.

Проте якщо все ж зважати на рівень суперника то він, очевидно не є високим. Тому то й захист зіграв без помилок, так як роботи в нього практично не було..Але Дніпро це не Зоря--це прямий конкурент за місце в Лізі Чемпіонів. Тому в мене виникають деякі побоювання з приводу гри в захисті моєї команди...Показовим в цьому плані є гра з Шахтарем, де захист відверто кажучи, надзвичайно грубо помилявся і це врешті-решт призвело до болючої поразки.  Багато зараз йде розмов про зимового новачка Динамо Домагоя Віду. Мовляв, хорват перевершив всі сподівання вболівальників, які були в шоці від проведеного трансферу. Тут уже й почалися хвалебні "оди" на адресу Домагоя..

  Проте я не можу дивитись на футбол лише очима вболівальника..мені в пешу чергу цікаво ігрові якості, виграні єдиноборства в тому числі і швидкісні, та перший пас. Я хочу щоб Динамо мало стабільну граючу лінію захисту, адже захист це основа. Мене Віда не вражає і не вражав з самого початку..Ще у Київському матчі з Загребом я помітив "страдаючого" пз хорватів, якого вовсю возив Олег Гусев..Але я й уявити не міг що уже через 2 місяці цей "захисник" опиниться в Динамо. Його здатність привозити момент нікуди не ділась з часу Зимових зборів..Я надіюсь змінити свою думку, але не вважаю що хорват--рівень Динамо

   Даніло Сілва  ще в Бразилії грав 3 центрального захисника при схемі 3-5-2 з двома крайніми лотералями (він грав правого центрального). Саме це вміння, набуте ще в Інтернасіоналі і зіграло свою роль у виборі складу на гру в Луганську..і зіграв бразилець просто прекрасно..(навіть ввійшов у символічну збірну за версією football.ua)...До того ж просто прекрасно зіграла звязка Гусев Ярмоленко на фланзі, що стало за словами гол. тренера "Зорі" запорукою успіху киян..

Тоді в мене виникає питання? а чи не спробувати звязку цз у лиці Хачеріді та Даніло Сілви, а правий фланг віддати на откуп Олегу Гусеву..Поєднання сили Хачеріді та швидкості та вправності Даніло могло б суттєво зміцнити надійність оборони киян.
  P. S. Знаю, що зараз почнеться захист Домагоя і обливання брудом автора, але хоча б аргументуйте свої позиції.. 

З повагою до юзерів http://dynamo.kiev.ua

Автор.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.04.2013, 19:49
Max14Dynamo
Автор:
(Max14Dynamo)
Статус:
Начинающий писатель (173 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть