Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зайці, рибка, два ствола.

2013-04-27 16:02 Привіт. А цікавий у нас тур вийде. Він підкреслить пріоритети футбольні і навколо футбольні. В такому ...

 

Привіт.

 А цікавий у нас тур вийде. Він підкреслить пріоритети футбольні і навколо футбольні.

В такому ракурсі  особливу увагу привертає матч  Шахтар - Метал. Чому? Пояснюю : він  покаже  чи Шахтарю « по барабану» гонка за друге місце, і , перемогою перед своїми глядачами підкреслить своє чемпіонство. ( а я вірю що піротехніки  вже готові, а Повалій і Гайтана  від репетирували  свої нові пісні )....

Або   випадково  спіткнеться  і зміцнить позиції Металіста, як переконані частина  утверджених вболівальників і фахівців.(тоді виникає дилема у вигляді перефразованого питання мульт.героя Петрика Пяточкіна  «А як же салюти......і руде слоненя ???»)

 

Є ще третій варіан розвитку, при якому і чемпіонство буде відсвятковано і очки  роздані. Але про це згодом.

***********************************

Придумуючи назву блога , яка підкреслить третій варіант,  я зупинився на вислові « Як застрелити двох зайців?». Але ще раз подумавши, я зрозумів , що він не точно відтворює суті і розвитку подій у чемпіонаті.. Адже даному виразу передував такий « Якщо поженешся за двома зайцями - жодного не спіймаєш». А якщо ж і вийде застрелити обох, то це результат надважкої праці і великого фарту.

Перший «заєць» - чемпіонство  вже є, та він не є результатом вищезгаданих чинників. А  другий «заєць» не рівноцінний першому. Це не офіційний  титул, не кубок. Це просто тролінг, самозадоволення.

 Так що я найшов іншу приказку для назви блогу, яка більше підходить до цієї ситуації.

********

«І рибку зїсти,....»   Дальше ви знаєте.

Звичайно,  знайдуться читачі, які скажуть, що Зоря і Іллічівець чесно програє   Шахтарю, що ніякої війни, ні інформаційної, ні в кабінетах федерацій і комітетів немає, що це все видумки динамівської сторони, щоб завуалювати свої проблеми.

 Так у нас були проблеми, але ми їх не приховували і критикували. Але якби донецька сторона вела би   чесну гру (Боже, що я пишу?), то боротьба за чемпіонство між чотирма командами виглядала  би «смачніше».

Та це не їх методи.

Я в цьому остаточно переконався після останнього випаду Денисова проти Блохіна. І це все по телебаченню, в прямих ефірах.

Погано що це все підхоплює обслуговуючий  персонал каналу. Чого тільки вартує  послухати  футбольні репортажі  коментакротів  каналу «Футбол»!

Ні, я розумію що своя професія повинна приносити задоволення, але це вже оргазм, який затьмарює розум. А тоді хочеться ще і ще.

Денисов втратив свій розум, свою совість і честь. Мене обурило не так як випад, а те що так і не знайшлося сил вибачитися хоча б  один на один.

Давайте пригадаємо  2011 рік. Передноворічна програма «Футбольний уікенд» з Блохіним

http://video.meta.ua/4124254.video

Скільки лестощів і , здавалося, поваги до гостя.!  Не пройшло і року , як полилися перші помиї на адресу Олега Володимировича. Що змінилося у мізках Денисова?

Нічого. Він тоді використав славетне імя Блохіна, гравця світового значення, тренера збірної-господарки ЕВРО  заради рейтингу своєї пафосної зверхньої передачі. Так і зараз використовує  імя Блохіна для тих же цілей. Низько і гидко.

Третій варіант.

У своїх коментарях  про злив Металісту, багато хто мотивує що Шахтар програє. Але особливо мене вразили роздуми  Радченка у інтерв'ю щодо прогнозів на цей матч. Він сказав що Металісту  вдасться відложити святкування чемпіонства Шахтарем , зігравши у нічию.

Подивимось на турнірну таблицю:

Шахтар - 70 очок

Металіст- 55

Динамо-53

Ще 5 ігор. Якщо Шахтар і Металіст зіграють у нічию, то Шахтар уже ніхто не наздожене. Салюту - бути.

А що дає +1 Металісту ? Рівність перед грою з Динамо, у якій Металіст вище Динамо.  Нічия у Харкові теж на користь Метала по додаткових показниках.. Звичайно, що залишиться гра Метала з Дніпром, але теж у дома з уже  немотивованою  командою. Я до чого веду: У матчі Шахтар - Метал( при перемозі Динамо над Дніпром(гра відбудеться на день раніше)) буде результативна нічия.....

Хоча це все лише здогадки, а як воно буде насправді - я не знаю...Тому у назві блогу теж все перемішано:   І зайці, і ствол з якого їх стріляють, і ствол  для оргазму у разі скуштування рибки.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.04.2013, 16:02
27.04.2013, 16:02
139848 0
SuperCup1975
Автор:
(SuperCup1975)
Статус:
Наставник (3748 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть