Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про Акцію перед грою Динамо - Дніпро

2013-05-03 19:14 На заклик динамівських фанатів, допомогти дітям-сиротам з трьох дитячих будинків, відгукнулися понад тисячі осіб. У суботу, 27 квітня перед грою, ...

На заклик динамівських фанатів, допомогти дітям-сиротам з трьох дитячих будинків, відгукнулися понад тисячі осіб. У суботу, 27 квітня перед грою, люди приносили речі для діток. Ця акція об’єднала не лише любителів футболу, але і простих мешканців Києва, які захотіли допомогти.

 

 

До оголошеного початку збору, намет, розміщений на Троїцькій площі, вже був забитий «гостинцями» для дітей. Люди несли пакети, коробки і рюкзаки із зазначеними в оголошенні речами. У них були: дитячий одяг, взуття, канцелярські приналежності, зошити, книги, побутова хімія, спортивний інвентар, м'ячі, шахи, побутова техніка, ДВД диски та багато іншого. Речей приносили так багато, що волонтерам доводилося регулярно переносити їх на склад, так як в наметах просто на просто не вистачало місця. Було встановлено два намети: один біля кас Палацу спорту, другий на Троїцькій площі (станція метро Олімпійська).

Приємно було спостерігати, коли підходили сім'ями. Видно було, що вони всі разом збирали і пакували речі. Маленькі діти самостійно несли свої улюблені іграшки, потім урочисто вручали їх для передачі діткам в дитячі будинки. Всі учасники дякували організаторам за таку чудову акцію. Хвалили за ініціативу, просили не зупинятися на досягнутому і продовжувати робити добрі справи.

Фанати Дніпропетровського Дніпра не залишилися осторонь. Вони привезли кілька ящиків з іграшками, одягом і побутовою хімією. За що їм окрема подяка.

Найближчим часом, організатори акції планують розсортувати речі і до кінця травня відправити у дитячі будинки: Черкаської та Кримської областей. Детальні звіти про поїздки в дитячі будинки чекайте на нашому сайті.

Ми дякуємо всім людям, хто не залишився осторонь і прийняв рішення допомогти дітям-сиротам! Будьте впевнені, що Ваш, навіть невеликий внесок принесе багато радості маленькій людині, яка на даний момент позбавлена батьківської любові і турботи. 

Дякуємо Вам!

ультрас ФКДК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.05.2013, 19:14
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть