Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ще одна думка по матчу "Металіст-Динамо"

2013-05-08 22:24 Вже пройшло більше чотирьох діб з моменту матчу Металіст-Динамо і я довго думав чи писати з ...

Вже пройшло більше чотирьох діб з моменту матчу Металіст-Динамо і я довго думав чи писати з цього приводу пост мені чи ні, і все-таки вирішив написати. У мене багато думок з цього приводу але я не знаю як всі їх зібрати до кучі, тому завчасно вибачаюсь, якщо в моєму посту буде трішки сумбуру.

Отже, почнемо з того, що в суботу футболу у виконанні нашої улюбленої команди нажаль не було.

Було усе, але не футбол.

ТАКТИКА

Я звичайно не тренер і не можу вказувати Блохіну, але як на мене тактика була вибрана не правильно, і це було видно через 10-15 хвилин першого тайму, і вже тоді потрібно було вносити корективи. Навіщо було чекати весь перший тайм? В якому, до-речі, Динамо не завдало ЖОДНОГО удару не те що в ствір воріт, а навіть в сторону воріт. Як на мене напрошувалася заміна Дуду-Селін, тоді Гусєв пішов-би на місце Дуду, Віда на фланг а Селін в центр захисту. Я не знаю чи принесло би це якусь користь, але принаймні гірше б точно не було.

БЛОХІН

На протязі усього матчу не один раз показували Блохіна, і весь матч він просидів в одній позі, схиливши голову на ліву долоню, і взагалі ніяких емоцій на обличчі. Знаючи який імпульсивним буває Блохін то стало зрозуміло, що сьогодні (в суботу) нам ловити нічого, а погляд був спрямований десь не зрозуміло куди. Таке складалося враження, що Блохіна силоміць загнали на стадіон де проходив матч першості якогось району і йому (Блохіну) абсолютно тут не цікаво, а проходив чи не найвідповідальніший (ну принаймні один з таких) матч усього другого кола для Динамо. Пам*ятаєте як ми тут усі критикували Сьоміна за його чи то небажання чи то боязнь змінювати щось по ходу матчу, так от у суботу було те саме.

Михайличенко і Ко.

Я взагалі не розумію, що роблять на тренерському містку такі люди як Михайличенко і Баль. Гра абсолютно програна по всих показниках, і не скільки гравцями (хоча з них також я не знімаю відповідальності) скільки тренерським штабом, а Михайличенко після матчу розповідає, що хлопці старалися, билися і т.д. і т.п. А остаточно мене добив Михайличенко коли його відразу після гри запитали чи підтримував він зв*язок з Блохіном під-час матчу, на що він дослівно відповів наступне: *Я нет*. Команду, вибачте за таке порівняння "цілий матч возили мордою по газону", а він дивиться і нічого не міняє.

Ну ось мабуть усе, що я хотів написати. Можливо я десь не правий, але ось так я особисто бачу цю ситуацію.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.05.2013, 22:24
08.05.2013, 22:24
140816 1 didusj
ViK-TUR
Автор:
(ViK-TUR)
Статус:
Опытный писатель (245 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть