Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Навіщо козі баян?

2013-06-01 13:51 Ще перед Новим Роком Динамо підписало п"ятирічні контаркти з гравцями останьої команди ПЛ Металурга Запоріжжя  Андрієм ...

Ще перед Новим Роком Динамо підписало п"ятирічні контаркти з гравцями останьої команди ПЛ Металурга Запоріжжя  Андрієм Цуріковим,та Сергієм Сидорчуком.

Я намагаюся не пропускати домашні матчі дублюючого складу Динамо.Благо, вони,в більшості своїй, відбуваються на стадіоні Динамо.

Я не можу зрозуміти навіщо вони Динамо?

Навіть на рівні дубля вони не виокрелюються.В молодіжній команді Динамо є свої власні вихованці,які на мою точку розу нічими не гріші від запоріжців.

Влад Калитвенцев нічим не поступаємться Цурікову.Більш технічний з добре поставленим ударом та пасом,можливо.менш швидкісний.А також.не мало важливо,що молдший від Цурікова.

Якщо з появою Цурікова можна ще змиритися(хоча це рівець дубля,його не можливо протиставити прямим конкурентам в першій команді Ярмоленку,Гусеву,навіть Дуду) то поява Сидорчука  для мене - повна загадка!

Сергію Сидорчуку -22 року,він грає в центрі поля.Навіть на рівні молоді Металургу він нічим особливим не виділявся.В дублі він теж особливо нічого не показує,грає так як і в матчі з Іллічівцем все назад,або поперек.Майже жодної передачі в перед.

Не розумію,чому він так подобається Блохіну?Іщенко в "Про Футболі" теж говорив про великий потенціал Сергія.Хоча як відомо:велике видно з далеку

Якщо оренду Вукоєвича можна пояснити віком та бажанням грати.Але надавати перевагу Сидорчуку перед Богдановим,який є лідером Арсенала,вихованцем Динамо(заради Динамо відмовив Металісту минулого року),гра якого вразила навіть консервативоного тренера збірної Фоменка!

Нагадаю,що в Динамо є ще Олександр Цибульник.На мою думку, відміний центер хав.В матчах за дубель він виглядає на голову краще від Сидрчука,молодший на рік від Сергія.Зараз,за повідомленням ряду ЗМІ бачити Цибульника в своєму сладі бажають ряд не останніх російських клубів 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.06.2013, 13:51
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть