Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Отак вони пролазять в нашу свідомість (оновлено РS)

2013-06-01 15:07 Сьогодні одне вшиве риюче під логіном Партизан Инкогнито , який «Зарегистрирован: 30.05.2013 20:00», тобто, півтори доби ...

Сьогодні одне вшиве риюче під логіном Партизан Инкогнито , який «Зарегистрирован: 30.05.2013 20:00», тобто, півтори доби тому (спеціально, щоб мати змогу сьогодні блога заляпати); з кармою порядка +20 (на час моєї перевірки) – таки зробив каку «Кто виноват в ликвидации "Кривбасса"?». Це вже потім я розібрався, що до чого. А спочатку – вступив в суперечку; за що й пожалкував. Оскільки «зацінив» стандартні кротячі брехливі мантри «Вернидуб в открытую заявил, что получает фин. стимулирование от "Динамо". Про "Арсенал" ("бывший", конечно) вообще умолчу» (з закидоном, мовляв, Суркіс підкуповує луганчан…, та й Рабиновича); та «вы привели пример взаимоотношений "Шахтера" и "Зари". Однако, и статистика с "Динамо" у луганчан неважнецкая» – мовляв, вони і з «Динамо» не впираються, не те що з кротами… Воно мене потім ще «просить»:) навести докази своєї брехні… Чисто по кротячому, по-пенісовськи.

Я далі не розбирався з цією тварюкою. Тому що й без того зрозуміла мета його конкретної каки на нашому сайті: «довести», що й серед «однокласників Коломойського» (зокрема, стосується і нашого «Динамо») панують «особливі стосунки», наподобі кротячих. Тут же – віддам належне адміну Андрію Кравчуку, який, певне, з більшим досвідом в полеміці, певне, розібрався раніше за мене, і залишив кращий комент в тому кротячому висері зі спростуванням брехні.

Але я цим блогом хочу загострити увагу на дещо іншій проблемі: а чого вони сюди лізуть зі своєю брехнею, і чим їм тут намазано? Елементарно, навіть без пояснень Холмса: впливати на нас всіх з Вами! Брехати, займатись і тут геббельсівщиною та пенісовщиною – своїм традиційним завданням і зайняттям! З метою знищення правди навіть в нашому середовищі! І слід визнати, вони багато в чому своєї мети досягають. Наприклад, з «прив’язкою» арбітрів до нашого клубу; чи принаймі – дискредитацією ВСІХ арбітрів в нашому динамівському середовищі (наголошу на майбутнє: це не одна така проблема, над якою вони «працюють»; але одна з них)!

Але: арбітри, які є непідкротячими, в нас уже запльовуються – та з подачі тої ж таки кротівні та пенісовщини!

Ми «критикуємо» хамовиту (а тут – нікуди від правди подітись) поведінку Блохіна – водночас забуваючи, що до цього спонукає ОВ. Забуваючи, що це – природня реакція, подібно нашій, уболівальницькій, на наїзди, брехню та обрАзи. І водночас ми,таким чином, закриваємо очі на куди більш суттєві недоліки (а подекуди – моральні злочини) персонажів (кротячих, в т.ч.), яких ми обговорюємо.

В результаті: Ярмоленко виходить на матчі, будучи впевненим, що «Годулян засуджує». Його навіть не переконує те, що Годулян в двох поспіль матчах, аби не бути звинуваченим тим же Ярмоленко чи з його подачі – ТРИЧЧІ не показує червоної самому Ярмоленку (раз прямої червоної – обмежився жовтою; двічі – другої жовтої). А виведений з себе гравець – то вже половинка його: якщо заб’є – то лише при настрої (в дебюті матчу) або з не раз тренерованого ним стандарту. Та хіба ж один Ярмоленко… А Хачеріді, а Гармаш, а Ідейє, Аруна, врешті? Те ж саме Блохін: зривається на Жабченка у виграшному же матчі – і отримує матч на трибуні мкг. І без тренера-мотиватора на лавці наша команда безхарактерно поступається… Ось – цілком конкретні наслідки впливу кротів на нашу свідомість. Не конкретно на мою – на свідомість всього нашого динамівського загалу, включно з командою… Ось так кротяча брехня трансформується в очки в турнірці, голи і секунди на полі.

Це, наведені вище докази – лише частинка отого негативного впливу. Я – не політолог, не юрист, не соціолог. Я не можу теоретично все обґрунтувати, і я не можу (та й чесно, не маю наміру…) зібрати всі ці докази з доведеннями в одну шафу та розтавити їх по поличкам. Не дано… Але в житті мені було дано служити серед загалу, який постійно бреше (злочинці): а потім і покрутитися в політиці (яка своєю суттю базується на обмані та його використанні в шкурних інтересах). Повірте: на підсвідомому рівні відчуття обману та його негативних наслідків перш за все для самого себе доходить на раз-два. Після одного-двох зальотів і втику начальства «та кому ти повірив, зику? Дурень!» З матом, а як же інакше… Доходить! Тому то я не вірю ні сучасним зикам ні в політиці, ні у футболі (кротам)! І закликаю до цього і Вас, шановні колеги-юзери-динамівці!

Геть кротів та тхорів з нашого сайту!

Хороший кріт (тхір) – як мінімум з від’ємною кармою: аби не міг впливати на наші настрої!

Побачив крота (чи тхора), чи – взагалі, ворога нашого клубу – мінусни та йди далі. Нічого з ним в суперечки вступати! Найбільше, на що може сподіватися ворог нашого клубу на нашому динамівському сайті – лише на нашу поблажливість, і те – якщо визнає правду! Втім, зазвичай – такі лише визнають брехню…

-->-->-->-->-->-->

PS: Відповім Ярославу, Андрію (sgn33) та AG (Toha111). Да, звісно, йде інформвійна – на знищення; холодна війна в гарячій брудній формі. Саме цим покликаний мій пост – просто «на нервах». Не терплю брехні, особливо, Ярославе, проплаченої брехні (я вже раз читав Ваше повідомлення про проплачених). А те, що ця технологія, яка до нас застосована пенісовщиною – застосовувалася ЦРУ… То це не зовсім так. Ця технологія відома ще з часів Римської імперії. І має велику історію. Не Бжежинський її вигадав. Перед Бжежинським – ще Геббельс з Ріббентропом та Канарісом цим «балувалися»… Звісно – і Сталін з Берією та Абакумовим у відповідь. Цілі служби були в ній задіяні – загальновідоме «ТАСС уполномочен заявить»… Інша справа – що кожен негідник застосовує кожну технологію оббріхування супротивника відповідно до наявних технічних можливостей: від розпускання слухів на побутовому рівні до «радіо Свобода», «Россия», аж до телебачення та інтернету.

Ось чому амінам сайту вигідно, щоб нас тут оббріхували; чому не дається адекватно-негайної відсічі, і чому кротів-брехунів (з їхніми намаганнями прив’язати наш клуб до футбольно-позастатутної поведінки) вони терплять – цього мені «не догнати». Розберусь… Хости? Цілком можливо… З іншого боку: терплять і керівники нашого клубу – як то брехню Вернидуба; а також велику брехню аж до статистики (яка ніяк не враховує запалу боротьби в кожному матчі – залишається лише результат!) від пенісовщини і його засланих казачків тут на сайті. Так що є тут проблеми,є…

РРS: Кротів (ворогів, передовсім), відповідно до власного, свого бачення процесу – замінусив, заблокував і знищив. З ними в суперечки не вступаю. Тим більше - по проблемам, які є в нашому клубі. Ці проблеми - наші, нам їх вирішувати; і жодна "кротяча критика" на користь вирішення тих проблем не підійде. Бо то - ворожа тока зору. Ворожа - з усіма наслідками для нашого клубу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.06.2013, 15:07
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть