Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Субєктивне відношення по Мбокани.

2013-06-10 12:03 Непотрібен. Ну чому ми таких хочемо...?! Взагалі африканці діляться на працьовитих пахарів та понтових наглих обез...

Непотрібен. Ну чому ми таких хочемо...?! Взагалі африканці діляться на працьовитих пахарів та понтових наглих обез... Не треба звинувачувати в расизмі. Ні до чого це. Ви глянте на фотки: ну відки в нього буде динамівський дух, за який тут писано-переписано. Професіоналізм? Сумнівно... Багато порівнянь з Бангурою.

По віку не те.., по чемпіонату не те…, по стилю гри (начебто)…   Далі більше - я готовий терпіти вихідки Нашого Мілевського тільки тому, що він НАШ і вписав своє імя в нову історію Динамо. Був період коли він був кращим. Але коли буде чудити ось це, за 15 млн., що скажуть ті хто вітає цей трансфер? . І далі зовсім різко - навіть коли заграє - пішов він на ....!, тому що на його місці мав заграти Безус, Калітвінцев, Кравець, Арендерук (це не по позиціям, це загалом). А шанс будемо давати цьому ..., причому шансів буде дуже багато, пропорційно величині заплачених за нього грошей. Не варто!!! Довго не коментував, думав не візьмуть. І поки нема «Офіційно» буду сподіватись, що не візьмуть. В цьому блозі зловлю всі Ваші негативні коментарі, а по кількості тих хто підтримає, буду робити висновок про відношення більшості до тих кого беремо. І останнє  (якщо ловить мінуси, то щоб було за що) – критикуємо аргентино-бразильський Металіст, супер-бразильський Шахтар, але мовчимо, пробачте, за африканське Динамо. Ніколи наш славний клуб не має бути таким. ТРАНСФЕР – НЕ ПІДТРИМУЮ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.06.2013, 12:03
10.06.2013, 12:03
143766 5 iceef, Farvater, Alive, Comfort, kizilkum
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть