Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чергова качка? Чи селекція прокинулась?

2013-06-13 12:55   Доброго дня усім, кого зацікавили чергові чутки. Думаю, що вони цікавлять ( хоча й дратують, ...

  Доброго дня усім, кого зацікавили чергові чутки. Думаю, що вони цікавлять ( хоча й дратують, бісять, доводять ледь не до сказу ) абсолютну більшість вболівальників, бо йдеться про клуб, що любиш всім серцем!!! Про його сьогодення й майбутнє! Отже менше води, переходимо до справи.

  Сьогодні ,передивившись терени Вітчизняного інтернету, побачив чергові серії з епопеї "перехід Мбокані", "не перехід Вейрін'ї", "роздуми Тремуліна" і навіть "польотну" серію "Широкова за 12.000.000 Є". 

Простіше кажучи, бла-бла і жодної конкретики...Ніби все як завжди, та качка про опального капітана пітерців не давала спокою. Вирішив її перевірити, ну наскільки це можливо, і перейшов за адресою http://www.transfermarkt.de/en/dynamo-kiew/startseite/verein_338.html ( відомий німецький портал, що більш-менш точно оцінює трансферну вартість гравців та ймовірність їх переходу до того чи іншого клубу ). Як я і думав, про Широкова ні пари з вуст.., проте тільки сьогодні ( а це означає, що більшість наших порталів ще не відреагували ) з'явилася інформація про можливий перехід до Динамо 24річного опорного півзахисника збірної Ірану та команди іранської Pro League "Persepolis" ( !!! ) Reza Haghighi з вражаючою антропометрією 197 см . Не сказати, що гравець геть не відомий, але , як на мене, якщо це правда, і , припустимо, трансфер відбудеться ( приблизно за 650.000 Є ) , то це буде кроком уперед для селекції! Особливо, якщо він заграє, не дивлячись на величезну конкуренцію у півзахисті. 

  Добре розумію, що у викладеній інформації забагато припущень та "але", і поки немає чого обговорювати, та всеж хочеться вірити, що селекція, не дивлячись на купу провалів, лаву критики, саме працює, а не робить вигляд! 

  Дякую за увагу!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.06.2013, 12:55
13.06.2013, 12:55
144056 1 oleg.amg
antonsobolevskyy
Автор:
(antonsobolevskyy)
Статус:
Старожил (919 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть