Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Об’єднаний чемпіонат, який нам потрібен!?

2013-06-17 04:20 Панове Хочу запропонувати свій(зібраний із різних точок зору) варіант проведення об’єднаного чемпіонату, котрий дозволяє зберегти незалежність, ...

Панове

Хочу запропонувати свій(зібраний із різних точок зору) варіант проведення об’єднаного чемпіонату, котрий дозволяє зберегти незалежність, додати конкурентної ігрової практики нашим кращим клубам, зберігає незалежне представництво в євро кубках, плюс всі інші, вже неодноразово озвучені переваги об’єднаного чемпіонату.

               За прикладом НХЛ і НБА формуються два дивізіони «Україна» і «Рассея» по 9-10 команд в кожному. Проводиться чемпіонат де кожен грає з кожним(34-38ігор, в кожній грі є переможець. Очки нараховуються: програш – 0; програш в додатковий час 1; програш по пенальті 1.5; виграш по пенальті 2; виграш в додатковий час 2.5; виграш 3.  В додатковий час +2 заміни. Все це піднімає глядацький інтерес – «за ті самі гроші» можна побачити і додатковий час і пенальті.),  а місця розподіляються всередині дивізіону. По результатах регулярного чемпіонату визначається чемпіон, остання вилітає  і представництво в євро кубках для кожної з країн. Далі стадія – «плей-офф». Ігри до двох перемог, грають 1а з 8ю і т.д. зі свого дивізіону. Визначається володар кубка країни(чи якогось спонсора). А вже володарі кубків розігрують між собою кубок об’єднаного чемпіонату(газпрому).  ІТОГО фіналісти проводять по 8-12 ігор. Регулярний чемпіонат закінчувати в травні, а стадію «плей-офф» проводити коли всі інші вже відпочивають – це значно підніме інтерес на заході до нашого  супер-кубку серед глядачів, а відповідно і гравців.

                В такому випадку, ми, як держава, гарантовано маємо свій чемпіонат, незалежне представництво в євро кубках, і представника в фіналі. А як глядачі – «кучу» нових вражень і можливість наочно побачити більше зірок світового масштабу!

                Звичайно, що залишаються деталі в яких все може і ховатись, наприклад, суддівство. Як варіант – кожен судить на своїй території, або навпаки. Керівні органи об’єднаного чемпіонату повинні підпорядковуватись національним, а голова – щороку від іншої країни.

 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2013, 04:20
17.06.2013, 04:20
144399 1 Kopna
anatoliy75
Автор:
(anatoliy75)
Статус:
Наставник (1626 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть