Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Центр півзахисту

2013-06-22 15:11 Доброго усім дня у цей спекотний літній день! Давно виникало бажання подискутувати стосовно центральної ланки півзахисту ...

Доброго усім дня у цей спекотний літній день!

Давно виникало бажання подискутувати стосовно центральної ланки півзахисту нашої команди. Ні для кого не є секретом, що саме підбір гравців цієї ланки і становить левову частину успіху бідь-якої команди. Гра Динамо в 3 центральних півзасника - це і данина часу, оскільки практично кожен більш-менш серйозний клуб Європи грає при схемі в 4-5-1, де в центрі поля і грають 3 гравця.

А що ж маємо ми? За останні декілька в силу різних придбань, завжди в заявці клубу знаходилось місце близько 10 футболістам, які й гратимуть на цих 3 (трьох) позиціях в центрі поля. А що ж решта?

От і тепер, після приїзду до тренувального табору киян Вукоєвича та Кранчара, кількість центральних півзахисників знову збільшилась.

Усі ми знаємо, що згідно слів Олега Блохіна після першого збору має відсіятися певна частина футболістів, оскільки тренувати 30 і більше чоловік важко, та й навряд доречно.

Якщо Динамо продовжуватиме грати і в новому сезоні із 3 гравцями у центрі поля, то давайте спробуємо розібратися хто потрібен, а хто лишній в когорті гравців І команди. Зазвичай перших двоє відносяться до типу гравців, які уміють відбирати, та починати створювати атаку. Сюди з нинішніх гравців входять - Вукоєвич, Сидорчук, Богданов, Гармаш, Велозу, Аруна. І того, 6 гравців!!! А грати мають двоє, ще двоє наприклад, в запасі, один в резерві і грає за молодіжну команду. Хтось один лишній?Але хто?

На позицію піднападника, або атакувального півзахисника у київського Динамо претендентів не менше кандидатів, ніж в опорну зону. І так, ми маємо - Безуса, Кранчара, Алієва, Бертольо, Буяльського.... і я навіть, Мехмеді, оскільки на фланзі, виглядає він м'яко кажучи не дуже. Але о'кей його врахуємо. І того - 5 гравців, які претендують на 1 єдину позицію в полі. Не варто також забувати, що на цій позиції майже всю весну відіграв Аруна, але я все ж вважаю, що в ролі гравця, який відбирає та віддає перший пас - він буде кориснішим. І того, 11 гравців (!!!)-занадто розкішно для заявки на сезон в 25 чоловік.

Так хто ж із них не потрапить до заявки на сезон? Такі гравці, як Сидорчук та Буяльський, думаю є недоторканими, оскільки народились після 1 січня 1991 року і потрапляють в необхідну заявочну групу "Б". Тому в заявку за І команду, думаю, не портрапить Бертольо та Алієв, які гратимуть за молодіжну команду.

А як гадаєте Ви? Цікаво послухати вашу думку!

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.06.2013, 15:11
22.06.2013, 15:11
144947 1 kochin.tolik
High_Jump
Автор:
(High_Jump)
Статус:
Старожил (581 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть