Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Топ-5 трансферів тижня

2013-06-29 13:48 0053_137210_b_isko-byl-liderom-sbornoj-ispanii-n6a-nedavnem-molodjozhnom-chempionate-evropy.jpg (26.37 Kb) Андрій Аршавін (в "Зеніт" на правах вільного агента)На цьому тижні "Зеніт" оголосив про ...

0053_137210_b_isko-byl-liderom-sbornoj-ispanii-n6a-nedavnem-molodjozhnom-chempionate-evropy.jpg (26.37 Kb)0053_137210_b_isko-byl-liderom-sbornoj-ispanii-n6a-nedavnem-molodjozhnom-chempionate-evropy.jpg (26.37 Kb)


Андрій Аршавін (в "Зеніт" на правах вільного агента)

На цьому тижні "Зеніт" оголосив про повернення в Санкт-Петербург Андрія Аршавіна. Відповідний запис з'явилася на офіційному сайті клубу з берегів Неви в четвер. Відомо, що футболіст буде виступати за синьо-біло-блакитних під номером 23. Такі ж цифри, нагадаємо, красувалися на спині Аршавіна, коли він грав за лондонський "Арсенал".

Правда, на полі Андрій Сергійович останнім часом з'являвся нечасто, але і цей факт не завадив екс-капітану збірної Росії добитися вельми солідних умов особистого контракту. За інформацією "Твіттера" спортивної інформації SportInside, за два роки в "Зеніті" Аршавін заробить $ 5,8 млн.

Вчора 32-річний футболіст провів перше тренування у складі пітерського клубу, а днем ​​раніше повернення Аршавіна прокоментував наставник синьо-біло-блакитних Лучано Спаллетті, заявивши наступне: "Ім'я Аршавіна передбачає дуже великі очікування". Схоже, італієць поки не в курсі, що на подібні заяви у Аршавіна давно припасена готова відповідь, добре відома уболівальникам збірної Росії з футболу.

Втім, сам Аршавін, схоже, налаштований рішуче: футболіст вже заявив про намір не тільки пробитися до складу "Зеніта", але і повернутися до національної збірної.

Карлос Тевес (з "Манчестер Сіті" в "Ювентус" за € 12 млн)

Тріумфальний сезон, який приніс "Ювентусу" 31-е скудетто, оголив відразу кілька проблем туринського суперклубу. Очевидно, що Антоніо Конте гостро потрібний форвард екстра-класу, здатний струснути команду в самий непростий момент матчу і, якщо хочете, поодинці вирішити результат зустрічі. Алессандро Матрі, Мірко Вучініч, Ніклас Бендтнер, Себастьян Джовінко, Фабіо Квальярелла - всі вони гарні для внутрішнього користування. У чемпіонаті Італії, як ви пам'ятаєте, "Ювентус" домінував і з таким набором атакуючих гравців, однак для досягнення високих результатів на європейській арені - а це, безумовно, в наступному сезоні буде пріоритетним завданням для туринців - бьянконері потребували якісного посилення лінії нападу.

З приходом в команду Карлоса Тевеса необхідне посилення "Ювентус" отримав сповна. Зрозуміло, поки рано стверджувати про підсумковий успіх - питання адаптації до нового клубу, країни і чемпіонату ще ніхто не відміняв, - проте на папері придбання 29-річного аргентинця виглядає практично ідеальним варіантом для туринців.

Підписавши трирічний контракт з бьянконері, Тевес вибрав ігрову майку з 10-м номером. 

Іско (з "Малаги" в "Реал" М за € 30 млн)

21-річний півзахисник "Малаги" став одним з головних відкриттів єврокубкового сезону. Чутки про майбутній перехід Іско в один з провідних клубів Старого Світу з'явилися кілька місяців тому, проте після завершення молодіжного чемпіонату Європи, за підсумками якого іспанець потрапив до символічної збірної, сумніватися в тому, що хтось із топ-клубів викладе круглу суму за футболіста , практично не доводилося. Зрештою розщедритися довелося мадридському "Реалу", хоча спочатку здавалося, що Іско пройде по шляху екс-наставника "Малаги" Мануеля Пеллегріні, що відправився в "Манчестер Сіті". 

Андре Шюрле (з "Байєра" в "Челсі" за € 22 млн)

Форвард "Байєра" Андре Шюрле став однією з перших трансферних цілей Жозе Моурінью після повернення португальського наставника в "Челсі". Переїзд нападаючого збірної Німеччини в Лондон, за даними британської преси, обійшовся синім в € 22 млн. До слова, у Леверкузені футболіст виступав з 2011 року. За цей час Шюрле провів у футболці "Байєра" 83 матчі і забив 23 голи. У національній збірній Німеччини Андре з'явився на полі 24 рази і забив сім голів.

Сімон Міньоле (з "Сандерленда" в "Ліверпуль" за € 10,6 мільйонів)

На початку тижня "Ліверпуль" офіційно оголосив про придбання голкіпера Симона Міньоле. Кар'єра 24-річного воротаря почалася на батьківщині, в Бельгії. Втім, досить скоро Міньоле перебрався на Туманний Альбіон і протягом декількох сезонів вельми непогано зарекомендував себе з виступу за "Сандерленд". Тепер футболіст спробує свої сили в "Ліверпулі", де за місце в рамці належить поборотися з більш досвідченим Рейною. 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.06.2013, 13:48
29.06.2013, 13:48
145596 1 Killerok1988
albanec73
Автор:
(albanec73)
Статус:
Наставник (1468 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 0   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть